Abdil Loubane winnaar in finale Euro Toernooi, Ebbers runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Abdil Loubane winnaar in finale Euro Toernooi, Ebbers runner-up

Abdil Loubane winnaar in finale Euro Toernooi, Ebbers runner-up

Gisterenavond werd opnieuw het Woensdag Euro Toernooi geïntroduceerd in de Oranjebar. Dit toernooi onderscheidt zich van andere toernooien doordat het totale prijzengeld (inschrijfgeld) aan de winnaar wordt uitgekeerd. Er zijn dus geen troostprijzen en dus alleen winst telt. Deze avond was er weer een goed gezelschap aanwezig om voor het prijzengeld te strijden. Sommige spelers rekenden zich vooraf al rijk en kregen onverwachts de deksel op hun neus zoals Hermie van Orsouw. Hem overkwam het dat hij door de altijd enthousiaste Ted Ebbers werd uitgeschakeld in de groepsfase.

Ted had een goede avond en na een aantal toernooien als kanonnenvoer te hebben gediend behaald hij deze keer knap een derde plaats. Man van de avond werd echter Abdil Loubane die de goede vorm van de vorige dag wist vast te houden en ook inde finale tegen John Ebbers duidelijk de beste was en dus een mooi zakcentje mee naar huis kon nemen. De troostfinale, verliezersronde, om des keizers baard werdgewonnen door Erik van Engeland.

Uitslag van de avond: 1. Abdil Loubane, 2. John Ebbers, 3 en 4. Peter van den Broek en Ted Ebbers.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws