Home Nederland Hoofdnieuws Aftellen naar Oranjebar 25 September Open is bijna afgelopen

Aftellen naar Oranjebar 25 September Open is bijna afgelopen

Het aftellen voor de Oranjebar 25 September Open is bijna afgelopen. Met nog een paar dagen te gaan hier een update van de ingeschreven deelnemers.

Het succesvolle initiatief van de Oranjebar in Mariahout om ondanks alle negatieve geluiden omtrent Corona toch te volharden in het organiseren van dartevenementen blijkt te blijven aanslaan bij dartend Nederland en België. Vrijdag 25 september is het weer zover; mede dankzij medeorganisator SteenDarts ditmaal de Oranjebar September Open.

Het maximum aantal inschrijvingen voor deelname (40 spelers) is weliswaar bijna bereikt maar er is nog ruimte voor een aantal deelnemers. Op dit moment ziet de lijst met aanmeldingen er als volgt uit;

Peter van den Broek Danique Stroek

Rick Kivits John Wouters

Tim Pennings Marijn Verhagen

Natasja van der Steen Josina Cuijpers

John Maesen Timo van de Loo

Jeanine van Gestel Pernilla Koolen

Jan-Willem van Hout Roland Stokmans

Joey Greijn Oswin Streden

Calen Goldie Jos van Vugt

Davy van dar Zande Milan van Agteren

Kenny Koelewijn Yorick van Groeningen

Tinus van Tiel Rob van Doorn

Patrick van Osch Rob van Wetten

Wouter Vaes Berry van ‘t Land

Paul Hendrix Lincy Gloudemans

Willem Mandigers Jos Rovers

De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 24:00 uur. Er zal worden gestreden voor o.a. een hoofdprijs van gegarandeerd €200,= en de toernooileiding is in handen van SteenDarts.

De inschrijving voor het toernooi kan tot vrijdag 25 september 19:45 uur in de bar of via een WhatsApp/Messenger bericht aan +31 64 394 92 36 of +31 61 255 40 42 . Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 p.p. en VOL=VOL. De aanvangstijd van het toernooi is 20:00 uur en er wordt gestreefd naar een eindtijd van 24:00 uur.

De Oranjebar biedt conform de RVIM maatregelen volop gezelligheid, goede dartbanen, alle denkbare consumpties en gratis parkeerplaatsen.