Ahmad Ahmaddy en Carla Molema winnen het Open Blerick Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Ahmad Ahmaddy en Carla Molema winnen het Open Blerick

Ahmad Ahmaddy en Carla Molema winnen het Open Blerick

Deze 29e Open Blerick werd bezocht door 42 heren en 14 dames. Bij de heren waren onder andere Jelle Klaasen, Tony en Steve West, Gino Vos, Alan Norris en Toon Greebe aanwezig. Bij de dames waren Carla Molema en Charona de Laat toch wel de favorieten voor de eindzege. In de eerste ronde sneuvelden tot ieders verbazing Alan Norris en Steve West al. Bij de laatste 16 won Roger Palmen met 3-0 van Nico Thissen en Toon Greebe won met 3-1 van Wesley Wildenburg. Ahmad Ahmaddy won met 3-0 van Marcel Höpfner en Tony West verloor in een uiterst spannende wedstrijd nipt van Jelle Klaasen met 2-3. Ondertussen won Dennis te Kloese met 3-1 van Johan Kersbergen en ook Dennis Feitsma won met 3-1 van James Linan. Gino Vos won eenvoudig met 3-0 van Roy Leenders terwijl Lars Ries won met 3-0 van Michel Verstappen.

Bij de kwartfinales van de heren won Toon Greebe met 3-1 van Roger Palmen en Ahmad Ahmaddy won met 3-2 nipt van Jelle Klaasen. Dennis te Kloese won met 3-0 van Dennis Feitsma en Lars Ries won van Gino Vos met 3-1. Toon Greebe moest vandaag zijn meerdere erkennen in Ahmad Ahmaddy met 3-4 en Lars Ries ging vrolijk verder met een overwinning van 4-2 op Dennis te Kloese. De heren finale tussen Ahmad Ahmaddy en Lars Ries was net als de meeste games van een hoog nivo. Het werd uiteindelijk 5-2 voor Ahmad Ahmaddy.

In de kwartfinales bij de dames won Regina Diependaal met 3-1 van Wilma Hölscher. Bianca Burhenne won met 3-0 van Anneke Houben en Sacci Koelman won met 3-1 van Kyana Frauenfelder. Carla Molema won met 3-1 van Veerle Bouts. De eerste halve finale bij de dames werd nipt met 4-3 gewonnen door Regina Diependaal op Bianca Burhenne en in de andere halve finale won Carla Molema eenvoudig met 4-0 van Sacci Koelman. De finale bij dames tussen Carla Molema en Regina Diependaal was een eenvoudige prooi voor Carla Molema, 0-4.

In de verliezersronde van de heren knokten Angelo Hermans zich nipt met 3-2 langs Gert Basten en Alan Norris met 3-1 tegen Roy Dreuning om in de finale uit te komen. Deze finale werd met 4-3 gewonnen door Alan Norris. Detail in deze wedstrijd was wel het moment dat Angelo zich in de 6e leg zich met een 145 score op 36 wegzette en Alan voor de laatste 150 punten middels drie keer bulls-eye de leg naar zich toe trok.

De dames finale in de verliezersronde ging tussen Kerstien de Vries en Charona de Laat en werd met 3-1 gewonnen door Kerstien de Vries. Verder vielen er 29 stuks aan 180-scores te noteren.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws