Home Nederland Hoofdnieuws Alle uitslagen en verslagen van de Superleague op een rij

Alle uitslagen en verslagen van de Superleague op een rij

Zaterdag werd de tweede ronde van de Superleague gespeeld. Hierbij een kort verslag van de gespeelde wedstrijden namens de Nederlandse Darts Bond.

Hoofdklasse
Bosgenoegen voert de ranglijst aan door de 9-1 overwinning op Café de Dissel. Na een gelijkspel in de eerste ronde pakte DKE RW Repair de eerste overwinning door met 6-4 te winnen van Dartshop Leiden. Red Alert Bet Kolen behaalde zijn tweede overwinning. De mannen uit Tilburg versloegen Oranjebar 1 met 6-4. De overgebleven twee wedstrijden eindigden allebei in een gelijkspel. Zowel Fanatics Weert en deDartshop.nl als Twenty Six Urk en Team Winsum Sneek moesten de punten verdelen.

Overgangsklasse A
Nadat Legend Reen Sneek en Status Bar beiden vorige speelronde hebben verloren waren ze aan elkaar gewaagd en gaan beiden met 5 punten naar huis. Alleen Toornsmit behaalde een tweede overwinning. Door met 9-1 te winnen van SLT de Planeet staan zij nu bovenaan. Vostars United speelde gelijk tegen Makkers van Wilma, beide teams wonnen hun eerste wedstrijd. Ook Vrijbuiter Supeleague deelde de punten met De Moriaan. De Schout/ Kluin Schilderwerken maakte het verlies van vorige week goed door Café Kremer te verslaan met 7-3. 

Overgangsklasse B
Dart Team Venlo mag de eerste plek bezetten na de tweede overwinning op rij. Door 9-1 te winnen van Café Kafé Doetinchem komt Dart Team Venlo een plek boven Xtreme Sport Tilbug te staan. Laatstgenoemde behaalde ook de tweede overwinning ten koste van Dart Team Klumpke, dit werd een whitewash van 10-0! De punten werden verdeeld tussen Oranjestad United en DAKdomein/ Vrijboom. FF naar Steef ging onderuit tegen Dartscafé Nouveau 1. Door het verlies van 9-1 staan zij nu onderaan. ‘t Pleintje Stampersgat mag na het verlies in de vorige ronde nu genieten van een overwinning. Zij wonnen met 7-3 van de Burgemeester. 

Overgangsklasse C
Bijzonder in deze klasse is dat 4 van de 5 wedstrijden geëindigd zijn in 9-1. Alleen Flora Bar tegen Agnes en Schier Barendrecht werd een andere uitslag. Dit werd 6-4 in het voordeel van Agnes en Schier Barnedrecht. Havenzicht Ridderkerk won van Sonny’s / Darts Agnes & Schier. Het Wapen van Maasdijk verloor van 8-eraf Amsterdam. Primadarts staat nu bovenaand door de overwinning op de Zware Jongens Hilversum. De laatste 9-1 overwinning was in het voordeel van DV Double Bull Spakenburg. Zij wisten te winnen van Racketcentrum Terneuzen.