Home Nederland Hoofdnieuws Alle uitslagen en verslagen van LaCo heren, dames en jeugd

Alle uitslagen en verslagen van LaCo heren, dames en jeugd

Afgelopen zaterdag stonden er wedstrijden op de planning voor zowel heren, dames als jeugd. Hieronder een overzicht namens de Nederlandse Darts Bond.

Heren
Koploper DVO was in poule A met 10-7 te sterk voor de BDC. Kevin Mast gooide namens de BDC nog wel een prachtige 170 finish. Regerend kampioen DBBR had het zwaar in de thuiswedstrijd tegen VDO. Er moest een beslissende solopartij aan de slag komen en daarin was Michael Groenewoud (DBBR) te sterk voor John van der Coelen (VDO). In poule B won DBMN met 11-6 van de DONHN en in poule C redde DOGD het niet tegen DSWN: 5-12.

Dames
De dames van DSWN en VDO zijn hard op weg naar een play-off ticket. DSWN won met 9-2 thuis van DVO en de dames van VDO wonnen met 8-3 bij DVK. Ook DBBR pakte een belangrijke zege in de strijd om de play-offs. Met 8-3 werd de DVS aan de kant gezet. In poule B waren er overwinningen voor RDB, DONHN en DBA. RDB won met 9-2 van de DOGD, de DONHN versloeg DBMN met 7-4 en de DBA haalde uit tegen RDO: 10-1. 

Jeugd
Bij de jeugd stond er maar één wedstrijd op het programma, namelijk in poule A: DBBR – DONHN. Het werd een spannende wedstrijd met DBBR als winnaar: 6-5.

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze pagina op de website van de Nederlandse Darts Bond.