Home Nederland Hoofdnieuws Alle uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 3 op een rij

Alle uitslagen en verslagen van LaCo speelweek 3 op een rij

Afgelopen weekend stond speelweek nummer drie op het programma voor de LaCo teams. Hierbij een kort verslag van de gespeelde wedstrijden namens de Nederlandse Darts Bond.

Heren
In poule A werden twee wedstrijden gespeeld waarbij er overduidelijke winnaars werden aangewezen. DVS behoudt de koppositie door een sterke overwinning op SDC, de mannen uit Wezep wonnen met 13-4. DVK moest punten halen tegen DBA om te kunnen aansluiten bij de rest, dit is helaas niet gelukt en ze gingen met 14-3 onderuit. Ook in poule B stonden er twee wedstrijden gepland. DBBR is de nieuwe koploper nadat zij met 14-3 wisten te winnen van DVO. RDB moest op bezoek bij DBMN voor hun eerste wedstrijd en maar kwamen te kort. Het werd 12-5 voor DBMN. De laatste poule had wedstrijden die meer spanning opleverde. BDC kon net een puntje voor blijven op DSWN en won dus nipt met 9-8. En dat zijn twee overwinningen op rij met 9-8 waardoor BDC nu bovenaan de ranglijst staat. DORA won thuis van DOT met 11-6 waardoor zij nu op een 3 plek staan en DOT nu met twee verlies partijen onderaan.

Dames
In poula A pakten de dames van DBA hun tweede overwinning. Zij wonnen met 9-2 van DVK en staan nu bovenaan. DVS kon in de derde speelweek ook niet genoeg punten halen voor de eerste overwinning. Ze verloren met 3-8 van SDC die daarmee juist de eerste overwinning binnensleept. FDB en VDO speelden hun tweede wedstrijd deze speelweek. Uiteindelijk trok VDO aan het langste eind door met 7-4 te winnen. Een overtuigende overwinning van 9-2 zorgt ervoor dat DBBR nu bovenaan staat in poule B. Zij wonnen gemakkelijk ten koste van DVO. Met drie wedstrijden gespeeld bezet DBMN nu de tweede plaats. Het werd een kleine overwinning van 6-5 op RDB. RDB heeft nu één wedstrijd gewonnen en één verloren en staan nu op de derde plek. DSWN beloonde zichzelf met een 8-3 overwinning op DOGD. 

Jeugd
Bij de jeugd in poule A pakt KDO zijn eerste overwinning. Zij konden DVS er van weerhouden om veel punten te pakken, de einduitslag werd uiteindelijk 9-2. De andere wedstrijd ging tussen RDB en DBMN. Beide teams zijn goed van start gegaan en waren allebei tot nu toe ongeslagen. Er moest er nu toch een verliezen en dat was RDB. Het werd een kleine zege van 6-5 voor DBMN. Het enige duel in poule B ging tussen RDO en DSWN. Het werd een eenzijdige wedstrijd waar DSWN als winnaar uit bus kwam. Door een 10-1 overwinning staat DSWN nu bovenaan in poule B.