Home Nederland Hoofdnieuws Alle uitslagen en verslagen van SuperLeague speelronde 4

Alle uitslagen en verslagen van SuperLeague speelronde 4

Op zaterdag 2 november is de vierde ronde van de SuperLeague gespeeld, tijd om weer de balans op te maken. Hieronder een kort verslag van de gespeelde wedstrijden namens de Nederlandse Darts Bond.

Hoofdklasse
De Dartshop.nl moest het opnemen tegen koploper Bosgenoegen. En ook deze week liet Bosgenoegen zien waarom ze bovenaan staan, het werd 8-2 voor het team uit Ermelo. Oranjebar 1 is opgeklommen naar de tweede plek door te winnen met 6-4 van Team Winsum Sneek. Twenty Six Urk is gezakt naar de derde plek door het gelijke spel tegen Fanatics Weert. Het is Café de Dissel niet gelukt de eerste overwinning te behalen. Zij verloren met 6-4 van DKE RW Repair. De laatste partij in de hoofdklasse ging tussen Dartshop Leiden en Red Alert Bet Kolen, ook dit werd een gelijkspel, 5-5. 

Overgangsklasse A
Koploper voorafgaand aan deze speelweek was Vostars United. Zij gingen deze week verrassend onderuit tegen Status Bar die onderaan stonden. Het werd 7-3 in het voordeel van Status Bar. Toornsmit heeft met een 7-3 overwinning op Café Kremer optimaal weten te profiteren en neemt de koppositie weer over in Overgangsklasse A. Legend Reen Sneek was deze week niet opgewassen tegen SLT de Planeet, het werd uiteindelijk 8-2 voor het team uit Overrijssel. Makkers van Wilma en Vrijbuiter Superleague staan na het gelijkspel van deze week nog steeds op plek drie en vier. De Schout/Kluin Schilderwerken kreeg De Moriaan op bezoek. De punten gingen uiteindelijk mee naar Kampen. De mannen van De Moriaan waren met 6-4 te sterk en klimmen zo op naar de 6e plaats. 

Overgangsklasse B
Dart Team Venlo heeft ook de vierde wedstrijd overtuigend gewonnen en blijven bovenaan staan. DAK/domein Vrijboom werd  met 8-2 aan de kant gezet. Xtreme Sport Tilburg won met de 6-4 van ‘t Pleintje Stampersgat en blijft zo de koploper op de voet volgen. Café Kafé Doetinchem pakt de tweede overwinning op rij. Zij wisten te winnen van Dart Team Klumpke met 6-4. Oranjestad United versloeg met 7-3 Dartscafé Nouveau 1 en staat nu alleen op de vierde plaats. FF naar Steef is gestegen naar de zevende plek door de overwinning van 7-3 op De Burgemeester.

Overgangsklasse C
De nummers één en twee uit deze klasse hebben weer gewonnen. Prima Darts won met 8-2 van Flora Bar. 8-eraf Asterdam boekte een overwinning op Sonny’s Darts/ Agnes en Schier. De nummers drie en vier, Agnes en Schier Barendrecht & Havenzicht Ridderkerk waren ook nog ongeslagen en stonden tegenover elkaar. Agnes en Schier Barendrecht was in het duel de sterkste van de twee. Door met 8-2 te winnen nemen ze nu afstand van Havenzicht Ridderkerk. Racketcentrum Terneuzen wist ruim te winnen van Het Wapen van Maasdijk en zo de plek in de middenmoot te verstevigen. In de onderste regionen speelden De Zware Jongens Hilversum en DV Double Bull gelijk. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar dit artikel op de website van de Nederlandse Darts Bond.