Alle verslagen en uitslagen van LaCo speelweek 5 op een rij Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle verslagen en uitslagen van LaCo speelweek 5 op een rij

Alle verslagen en uitslagen van LaCo speelweek 5 op een rij

Afgelopen zaterdag werd de vijfde speelweek van de Landelijk Competitie gespeeld. Wie blijft meedraaien in de top en welke teams moeten de punten bij elkaar sprokkelen? Hieronder een kort verslag namens de Nederlandse Darts Bond.

Heren
VDO moest het in poule A opnemen tegen DONHN. Beide teams waren toe aan hun derde wedstrijd van het seizoen. VDO ging met de winst aan de haal door DONHN met 11-6 aan de kant te zetten en wint daarmee haar derde wedstrijd op rij. DBA kreeg de heren van SDC op bezoek. De mannen uit Almere-stad behaalden een nipte overwinning, 9-8. Doordat VDO ruim heeft gewonnen zijn zij DBA nu voorbij. SDC blijft op de vierde plaats staan. In poule B was er één wedstrijd, DBBR tegen RDB. Het werd uiteindelijk een overwinning voor RDB, 7-10. Dit is de eerste verliespartij van DBBR dit seizoen. In de laatste poule speelde FDB tegen DORA die beiden het duel in gingen om het tweede punt binnen te halen. Uiteindelijk was het DORA die het punt mee mocht nemen. De eindstand werd 4-13 in het voordeel van de mannen uit Landsmeer. De laatste wedstrijd bij de heren ging tussen DSWN en DOT. Beide teams streden voor het eerste punt en het was DOT die het punt binnen haalde. Zij wonnen de wedstrijd met 8-9.

Dames
De nummers één en twee uit poule A stonden dit weekend tegenover elkaar. VDO en DONHN hadden allebei nog geen wedstrijd verloren. Het werd VDO die als winnaar uit de bus kwam en nu de koppositie mag overnemen. Ze wisten te winnen met 6-5. DVS stond voor een zware opgave, van de drie gespeelde wedstrijden werden er geen een gewonnen. Ze moesten afreizen naar Oudeschoot om het op te nemen tegen de dames van FDB. Ook deze week lukte het DVS niet om te winnen. FDB bleek net iets te sterk en behield het punt thuis door met 6-5 te winnen. Dan is er nog de wedstrijd tussen DBA en SDC, ook deze wedstrijd had een einduitslag van 6-5. De overwinning ging naar SDC, zij staan nu op een zesde plaats. In poule B werden twee wedstrijden gespeeld. De dames van DSWN kregen DBMN op bezoek. Laatstgenoemde hebben goede zaken gedaan door met 9-2 te winnen, DBMN heeft de eerste plek nu weer in handen. DSWN blijft door het verlies op de vierde plaats staan. DBBR moest de eerste positie verdedigen tegen RDB, maar konden dit niet waarmaken. RDB bleek een maatje te groot en trok de winst naar zich toe, 8-3. Hierdoor is RDB nu de nieuwe nummer twee en zakt DBBR naar de derde plek. DBMN is zoals eerder vermeld de nieuwe nummer één.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws