Home Nederland Hoofdnieuws Alle zestien deelnemers voor The Hague Disability Darts Invitational bekend

Alle zestien deelnemers voor The Hague Disability Darts Invitational bekend

2018-02-17 The Hague Disability Darts International 2018 Vincent D'hondt

Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een The Hague Disalibility Darts Invitational gehouden. Net zoals vorig jaar zijn er 16 spelers uitgenodigd. Ditmaal is er wel voor een iets andere opzet gekozen. Zo zijn er acht spelers die zullen strijden in het toernooi voor staande spelers en acht voor spelers in een rolstoel.

De locatie is anders dan vorig jaar. Ditmaal vindt dit prachtige toernooi plaats in de Lourdeskerk te Scheveningen. Het toernooi zal plaatsvinden op 25 mei. Zodra de kaartverkoop start zullen we dit uiteraard laten weten op onze website.

In het toernooi voor staande spelers zijn onder andere Michelovic van Velzen en Cliff Ruiter de huidige nummer 1 en 2 van de NDB-ranking van de partij. Verder zien we van het Dutch Open 2019 de runner-up Matt Doe, de halve finalist Jackie Goethals en kwartfinalisten Bernard Martens, Henk Jager en Matthijs Wissink in actie. Het deelnemersveld wordt opgevuld door Kees van Wielink, de huidige nummer 4 van de NDB-ranking.

In het toernooi voor spelers in een rolstoel zien we titelverdediger en Dutch Open 2019 winnaar Vincent d’Hondt in actie. Verder zien we van het Dutch Open 2019 de halve finalist Serge van Belle in actie. De huidige nummer 3 en Hagenees in hart en nieren Arie van der Rassel mag uiteraard ook niet ontbreken in het toernooi. Ook de Katwijkse Yns Snelleman en Anton van Hemert hebben weer een uitnodiging ontvangen. Ook zijn Engelsman Kevin Stringer en Deen Jesper Andersen weer van de partij. De Hongaar Miklos Jozsef geeft het toernooi een nog internationaler karakter.  

Staande spelers  Rolstoelspelers
Matt Doe Vincent d’Hondt
Jackie Goethals Serge van Belle
Matthijs Wissink Arie van der Rassel
Henk Jager Yns Snelleman
Bernard Martens Jesper Andersen
Michelovic van Velzen Anton van Hemert
Cliff Ruiter Miklos Jozsef
Kees van Wielink Kevin Stringer