ALLsportsradio en RTL 7 Darts komen samen met RTL Darts Bullseye Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

ALLsportsradio en RTL 7 Darts komen samen met RTL Darts Bullseye

ALLsportsradio en RTL 7 Darts komen samen met RTL Darts Bullseye

Sportzender ALLsportsradio en RTL 7 Darts, gaan na het succes van het pop-up internetstation RTL 7 Darts Radio, nu ook een samenwerking aan rondom RTL Darts Bullseye de podcast. De podcast wordt geproduceerd door YPCA, De Radiofabriek.

In de podcast ontvangen presentator Ron Lemmens en RTL 7 Darts verslaggever Jacques Nieuwlaat maandelijks prominente gasten uit de dartswereld en wordt teruggeblikt op de afgelopen darts maand. In vast terugkerende items worden onder meer bijzondere spelers uitgelicht in de Hall of Fame en kijkersvragen behandeld.

Mastercaller Jacques Nieuwlaat: “Met deze maandelijkse podcast kunnen we naast onze gewone TV-uitzendingen nu nog dieper ingaan op de dartswereld met de beste spelers en de beste insiders.”

RTL Darts Bullseye, de podcast is elke tweede woensdag van de maand beschikbaar via rtl7darts.nl en alle bekende podcastkanalen. In de eerste podcast is onder meer topdarter, en nummer 21 van de wereld, Jeffrey de Zwaan te gast.

RTL 7 Darts Radio
ALLsportsradio en RTL 7 Darts werken al enige jaren nauw samen met het pop-up radiostation RTL 7 Darts Radio. Tijdens het WK Darts zijn via het pop-up radiostation alle wedstrijden live te volgen, maar worden ook analyses vanuit de studio verzorgd. Buiten de wedstrijden om is er onafgebroken muziek voor mannen. Het digitale radiostation is tijdens het WK 24/7 te beluisteren via rtl7darts.nl en diverse radioapps.

Afgelopen december werden als pilot al verschillende podcasts geproduceerd door YPCA, De Radiofabriek.

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws