Home Nederland Hoofdnieuws ‘Als de Bliksem’ in Wassenaar voor Marcel Blik groot succes

‘Als de Bliksem’ in Wassenaar voor Marcel Blik groot succes

2019-7-21 Als de Bliksem benefiettoernooi voor Marcel Blik Dirk van Duijvenbode handtekening op een Dirk tas

In Sportcomplex Schulpwei te Wassenaar onder de rook van Den Haag is zondag het benefiet toernooi gehouden voor de ongeneeslijk zieke Marcel Blik. In de Schulpwei begon het toernooi omstreeks 14:15 uur met 34 poules in een 301 systeem. Voor Marcel Blik hadden zich 107 heren en 10 dames met vele toeschouwers verzameld. 

Als de Bliksem benefiettoernooi voor Marcel Blik Raymond van Barneveld in actie op het podium.

Op het podium kon het publiek tegen de ‘VIP-darters’ spelen. Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen werden uitgedaagd door verschillende aanwezige voor 25 euro per leg. Naast de mogelijkheid een leg te gooien tegen de genoemde PDC spelers kon er ook geboden worden op diverse gesigneerde dartshirts en pijlen sets van/door onder andere Steve West, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Ron Meulenkamp, Jelle Klaassen, Ryan de Vreede en Vincent van der Voort.

Als de Bliksem benefiettoernooi voor Marcel Blik. John Medley en Margareth Pruijn die de mensen op het gezellige terras vermaken.

Na de poule fases werd het publiek op het buiten terras onder het heerlijke zonnetje vermaakt door verschillende live optredens van onder andere John Medley en Margareth Pruijn. Onder het genot van meerdere drankjes (ditmaal voor het goede doel) en een heerlijk Wassenaars zonnetje was het nog lang gezellig op het terras.

Er kan overigens nog steeds een donatie gedaan worden om Marcel Blik en zijn gezin te steunen, klik hier om naar de pagina te gaan waar de donaties gedaan kunnen worden. 

Nadat de veiling en demo legs klaar waren kon er begonnen worden met de knock-out fase van het toernooi. Door technische problemen bij de wedstrijdleiding liep het knock-out toernooi helaas de nodige vertraging op. (wel goed voor de muntverkoop ;-)) Na een lange dag met een lach en een traan waren de winnaars van beide toernooien bekend.

Bij de dames wist Astrid Trouwborst het toernooi te winnen en het heren toernooi viel ten prooi aan Dirk van Duijvenbode. Eerder op de dag mocht Van Duijvenbode nog een handtekening zetten op een tas van DIRK zie hiervoor de foto bovenaan het artikel.

Na het toernooi maakte initiatiefnemer Marius van der Kleij van het Haagse dartcafe de Goudenregen bar bekend dat het toernooi al ruim €10000 opgeleverd had.  

Voor alle uitslagen klik hier.

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

2019-7-21 Als de Bliksem benefiettoernooi, teamfoto met Marcel Blik en zijn teammaten.