Sterk en Van Overdijk winnen koppels Open Woudrichem Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Sterk en Van Overdijk winnen koppels Open Woudrichem

Sterk en Van Overdijk winnen koppels Open Woudrichem

Afgelopen zaterdag werd tijdens de vierde editie van Open Woudrichem voor de eerste maal ook een koppeltoernooi afgewerkt. Er verschenen 26 koppels aan de start van het toernooi. In de kwartfinale zagen we daar Van Os / Van de Hoek uitgeschakeld worden door Beijleveld / De Wit, terwijl De Geus / De Groot een einde maakte aan een succesvolle dag van het koppel Van Waard / Baks. In de halve finale wisten De Geus / De Groot niet de winst te pakken in een kraker van een wedstrijd tegen Sterk / Van Overdijk. De andere halve finale werd een prooi voor Van der Meijden / Den Hartog, die Beijleveld / de Wit uitschakelde.

De finale ging dus tussen Christian van Overdijk / Andries Sterk en Gilbert van der Meijden / Dion den Hartog. In de eerste leg weet Den Hartog meteen 119 te checken voor de break om zo een 1-0 voor sprong te pakken. De 3 volgende legs gaan met de darts mee waardoor er een 3-1 voorsprong op het scorebord komt te staan voor Den Hartog/Van der Meijden. In de vijfde leg mist Den Hartog 156 voor de wedstrijd waarna Van Overdijk keurig profiteert door 100 uit te gooien. Ook de zesde leg wordt door Van Overdijk uitgegooid waardoor de stand weer gelijk wordt getrokken tot 3-3. De laatste leg gaat uiteindelijk naar Andries Sterk en Christian van Overdijk waarmee zei de titel Open Woudrichem 2011 Koppels binnen slepen.

Meer info op www.sterkdarts.nl

Winnaarsronde

Finale

Andries Sterk / Christian van Overdijk 4-3 Dion den Hartog / Gilbert van der Meijden

Halve finale

Dion den Hartog / Gilbert van der Meijden 4-2 Ferry Beijleveld / Stephan de Wit
Andries Sterk / Christian van Overdijk 4-3 Leon de Geus / Walter de Groot

Kwartfinale

Ferry Beijleveld / Stephan de Wit 3-1 Jurrian van Os / Tim van de Hoek

Dion den Hartog / Gilbert van der Meijden 3-1 Rebecca Alblas / Barry Aanen

Leon de Geus / Walter de Groot 3-1 Jonathan van Waard / Jan Baks

Andries Sterk / Christian van Overdijk 3-1 Ton van Oostrum / Roy Westerlaken
.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws