Apart toernooi en tombola Dartsfestival Sevenum om World Cup paradarts te steunen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Apart toernooi en tombola Dartsfestival Sevenum om World Cup paradarts te steunen

Apart toernooi en tombola Dartsfestival Sevenum om World Cup paradarts te steunen

Ter ondersteuning van de wordt er een speciaal darttoernooi georganiseerd op 9 december. Om de World Cup voor paradarters volledig te laten slagen heeft de organisatie minstens € 25.000 nodig. Dit bedrag moet bijeen gebracht worden door sponsors en personen die het paradarts een warm hart toedragen. Een World Cup organiseren kan niet zonder sponsors, omdat er geen inkomsten zijn. De deelnemende landen betalen geen inschrijfgeld, waardoor er dus alleen maar onkosten zijn.

Om de organisatie financieel te helpen wordt er tijdens het Dartsfestival in Sevenum, dat van 16 tot en met 18 november gehouden wordt, een grandioze tombola met prachtige prijzen georganiseerd. Daarnaast is er op 9 december een uniek darttoernooi. Namelijk het 50% darttoernooi, waarvan 50% van het inschrijfgeld naar dit goede doel gaat.

Alle opbrengsten van zowel de tombola als het toernooi gaan integraal naar de organisatie van dit evenement.

Dus de organisatie hoopt dat zowel de tombola tijdens het dartsfestival als het toernooi op 9 december massaal wordt gesteund door de spelers. Het is tenslotte voor een goed doel.

Zorg ervoor dat u en uw team ook een sponsor wordt van dit uniek evenement.

Apart toernooi en tombola Dartsfestival Sevenum om World Cup paradarts te steunen
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws