Bavaria Open d'n Beer singles gewonnen door Gino 'The Fox' Vos Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bavaria Open d'n Beer singles gewonnen door Gino 'The Fox' Vos

Bavaria Open d'n Beer singles gewonnen door Gino 'The Fox' Vos

Nadat gisteren het jeugdtoernooi, mix- en herenkoppel toernooi is gehouden is het vandaag tijd voor de singles. Met 128 deelnemers is de dartzaal bij café zaal d'n Beer in Rosmalen goed gevuld. Gespannen koppies kijken naar de diverse beeldschermen waar de poules en later knock-out fase op getoond wordt.

Sterkdarts is voor beide dagen verantwoordelijk voor de toernooileiding. Vele toppers uit Nederland en België hebben ook vandaag het winterse weer getrotseerd om het toernooi waar voor de winnaar €800 te verdienen is te spelen.

Uiteindelijk blijven er slechts twee spelers over die op het podium het gevecht aangaan voor de overwinning. Dit jaar grepen Jan Dekker en Joppe Bakens net naast de finale door te verliezen van de finalisten Mike de Decker en Gino Vos .

De finale gespeeld in een best of 11 word begonnen door Gino Vos, de Decker uit het Belgische Mechelen breakt de Brabander in de openingsleg. The Fox breakt echter meteen terug om de wedstrijd weer in evenwicht te brengen. Met een 14-darter komt Vos op voorsprong, met een bull en dubbel 16 finish komt de Belg weer langszij. Vos die een thuiswedstrijd gooit weet er een 16-darter uit te persen om de voorsprong weer te nemen. Mike de Decker mist zes pijlen voor de dubbel om in de wedstrijd te blijven. Vos kan profiteren en komt op een 4-2 voorsprong. Met een 13-dart leg weet de Brabander zijn voorsprong verder uit te bouwen naar 5-2, de Decker weet de achtste leg nog te pakken waarna Gino Vos via dubbel 16 de wedstrijd beslist en de overwinning pakt.

Laatste 16:
Dimitri van den Bergh - Joppe Bakens 2-4
Rob Radsma - Richard van Zijtveld 2-4
Braulio Roncero - Gino Vos 2-4
Jimmy Hendriks - Andries Sterk 0-4
Rene de Hoog - Jan Dekker 3-4
Benjamin van Erven - Steve West 2-4
Danny Bosch - Mike de Decker 3-4
Roy Gokoel - Appie Hammouchi 2-4

Kwartfinales:
Joppe Bakens - Richard van Zijtveld 4-3
Gino Vos - Andries Sterk 4-1
Jan Dekker - Steve West 4-2
Mike de Decker - Appie Hammouchi 4-1

Halve finales:
Joppe Bakens - Gino Vos 3-5
Jan Dekker - Mike de Decker 4-5

Finale:
Gino Vos - Mike de Decker 6-3

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws