Home Nederland Hoofdnieuws Belangrijke informatie voor deelnemers Darts Festival Sevenum

Belangrijke informatie voor deelnemers Darts Festival Sevenum

Dit weekend zal het Darts Festival Sevenum weer worden gespeeld. Vanaf dit jaar zal de wedstrijdleiding echter in handen zijn van ‘Next Level Tournaments’ en dus zullen er een aantal dingen anders zijn in vergelijking met voorgaande edities.

Aanmelden Vrijdag
Alle voor de Blind Draw ingeschreven spelers dienen zich vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur aan te melden bij de wedstrijdtafel op de begane grond. Alleen aan de tafel aangemelde spelers worden meegenomen in de loting.

Aanmelden Zaterdag en Zondag?
Het is niet nodig om jezelf aan te melden bij de wedstrijdtafel op zaterdag en zondag. Zorg ervoor op tijd bij de baan te zijn. De loting inclusief tijden en baannummers wordt gepubliceerd op de website, op schermen bij de wedstrijdtafel en wordt opgehangen in de speelzalen. Op de baan hangt de poule-indeling inclusief tijdschema. Zorg dat je op tijd bij de baan aanwezig bent om te spelen of te schrijven.

Dit is slechts een kleine greep uit het wedstrijdreglement voor het Darts Festival Sevenum. Voor het volledig overzicht met alle belangrijke informatie verwijzen we je graag door naar deze pagina.