Cosmo Darts materiaal sponsor van Belgische topspeler Sven Wens Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Cosmo Darts materiaal sponsor van Belgische topspeler Sven Wens

Cosmo Darts materiaal sponsor van Belgische topspeler Sven Wens

De Belgische topdarter Sven Wens heeft in Cosmo Darts een nieuwe materiaal sponsor gevonden. Wens, die een uitstekend seizoen door maakt, staat momenteel op de derde positie van de Belgische nationale ranking. Ook is de 30-jarige darter uit Antwerpen veel actief in het Nederlandse dartscircuit. Wens komt uit in de Peelland Dart Bond uit voor het team van SterkDarts De Zaak, waar hij met o.a. Toon Greebe, Roger Janssen (be) en Mark van Haaren aan zijn zijde speelt. Daarnaast gaat Sven Wens het kwalificatie traject van de Super League Nederland in voor het team van SterkDarts 3 Unsal in Roermond. Jeffrey van Egdom (be), eveneens gesponsord door Cosmo Darts, komt ook voor bovenstaande teams uit.

Het Japanse bedrijf Cosmo Darts heeft inmiddels aardig wat internationale spelers onder haar hoede. Zo spelen onder andere John Part, Justin Pipe, Tony Martin, Gary Mawson, Darin Young, Darren Webster en Jarkko Komula onder de ‘Cosmo vlag’. Het revolutionaire systeem van Cosmo en de Japanse perfectie word meer en meer ontdekt in de steel en softtip darts wereld.

Het Japanse Cosmo Darts heeft weer enkele nieuwe flights op de markt gebracht. Inmiddels zijn de nieuwe producten via de officiële Cosmo dealers (zoals Dosha Sports, Magic darts en Triple One darts) te bestellen.

Meer informatie vindt u op www.sterkdarts.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws