Dagzege kwalificatiedag 3 van OSR #33 gaat naar Gian van Veen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dagzege kwalificatiedag 3 van OSR #33 gaat naar Gian van Veen

Dagzege kwalificatiedag 3 van OSR #33 gaat naar Gian van Veen

De gang zit er weer in en dus was het deze week tijd voor de derde kwalificatiedag in de reeks van twaalf. Met 20 spelers werd de avond gestart in vier groepen van vijf waardoor er dus na de groepsfase een shoot-out of tussenronde moest worden gespeeld.

Na de groepsfase waren het Peter van den Broek en Lincy Gloudemans die de kwartfinale miste doordat zij in de tussenronde het onderspit delfden. Voor de knock-out fase bleven vervolgens Davy van der Zande, Wouter Vaes, Heidi Schijvens, Gian van Veen, Oswin Streden, John Maesen, Erik van Manen en Kyana Frauenfelder over die dus allen nog kans maakten op de dagzege. Uiteindelijk waren het Gian van Veen (o.a. via een 4-1 zege op Wouter Vaes in de halve finale) en Erik van Manen (o.a. via een 3-4 overwinning op Davy van der Zande in de tweede halve finale) die de finale zouden spelen.

Vanzelfsprekend restte voor de afgevallen spelers uit de groepsfase de strijd om de troostprijs. De finalisten hier waren Dennis Knapen (via 3-2 halve finale winst tegen Roland Stokmans) en Deniz Misschier (1-3 halve finalewinst op Dennis van Steen). Jammer genoeg werd de troostfinale een teleurstelling voor Dennis Knapen want hij kreeg een 4-0 whitewash om zijn oren van een ontketende Deniz Misschier.

Hierna was het tijd voor de finale van het “hoofdtoernooi” die gezien de twee finalisten weleens heel spannend kon worden. Dat dit inderdaad het geval was blijkt wel uit het feit dat het maximale aantal legs moest worden gespeeld voordat er een winnaar van het podium liep. De dagzege ging dit keer naar Gian van Veen die als eerste de 501 punten in de negende leg wist weg te werken en hiermee een mooie 5-4 overwinning en dagzege boekte.

Uitslag OSR#33 kwalificatie dag 3; 1. Gian van Veen 2. Erik van Manen 3. Davy van der Zande en Wouter Vaes.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatiedag 4 van de Oranjebar Super Ranking 33 wordt gespeeld op dinsdag 21 juli 2020. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws