Danny Noppert gaat 'waarschijnlijk' zijn geluk beproeven bij de PDC Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny Noppert gaat 'waarschijnlijk' zijn geluk beproeven bij de PDC

Danny Noppert gaat 'waarschijnlijk' zijn geluk beproeven bij de PDC

Noppie maakte woensdag op zijn Facebook pagina bekend de knoop te hebben doorgehakt. "Heb met wel pijn in mijn hart ontslag genomen bij mij huidige baas. Om vanaf november vol op voor te bereiden op een professionele dart carrière." de Fries zal begin 2018 zijn eigen melden op q-school.

Noppert verklaarde "een wereldtitel is voor mij belangrijker, mocht ik het op het BDO wereldkampioenschap goed doen ga ik volledig voor de titel en maak ik de overstap niet". De definitieve overstap is dus afhankelijk van zijn prestatie in Frimley Green. Eind september doet Noppie nog een gooi naar de Winmau World Master titel in het Engelse Bridlington en in December komt Noppert ook nog in actie tijdens de Finder Darts Masters.

Tijdens de Grand Slam of Darts van 2016 mocht Noppert al ruiken aan de PDC, de Fries wist de groepsfase te overleven en geen nipt ten onder in het duel met Gary Anderson. De man uit Joure was in 2016 runner-up tijdens de Dutch open in Assen, momenteel bezet Noppert de 22e positie op de BDO ranking. "Ik ga niet meer alle toernooien af, ik heb mijn pijlen al gericht op de PDC".

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws