Danny Noppert geeft zijn held Phil Taylor dartles een jaar na eerste majortitel Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny Noppert geeft zijn held Phil Taylor dartles een jaar na eerste majortitel

Danny Noppert geeft zijn held Phil Taylor dartles een jaar na eerste majortitel

Vrijdag was er naast de openingsavond van de Finder Darts Masters tevens een demonstratie in Engeland. Danny Noppert, de Finder Darts Master van 2017, kan zijn titel niet verdedigen in Egmond aan Zee vanwege zijn overstap naar de PDC. Desalniettemin zal Danny ook aan deze decembermaand warme herinneringen overhouden.

Hij was immers een van de spelers die deelnamen aan de Ipswich Darts Experience, de bovengenoemde demonstratie in Engeland. In de halve finale was Noppie met 4-1 te sterk voor de Ferret Jonny Clayton uit Wales. Taylor versloeg Steve West in de halve finale met 4-3. Een ronde later stond zodoende de finale met de dartsheld van de jongeman uit het Friese Joure op het programma. Na drie legs stond het gemiddelde van Danny op 117 en stond er op het scorebord 3-0 voor Danny. Taylor wist nog een leg te pakken, maar een zeer blije Danny pakte de eindzege met 4-1.

[embed]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1781265102000641&set=a.132730710187430&type=3[/embed]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws