Danny Schellekens wint dag 3 van Oranjebar Super Ranking 34 ten koste van Oswin Streden Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny Schellekens wint dag 3 van Oranjebar Super Ranking 34 ten koste van Oswin Streden

Danny Schellekens wint dag 3 van Oranjebar Super Ranking 34 ten koste van Oswin Streden

Kwalificatieavond drie van de 34e Oranjebar Super Ranking kende een bescheiden deelnemersveld wat echter niet ten koste ging van de kwaliteit en gezelligheid tijdens een avond vol darts. Zo wisten de aanwezige darters een twintigtal maximum scores te produceren tijdens de wedstrijden waarbij Oswin Streden (5x 180 score) en Danny Schellekens (4x 180 score) het leeuwendeel voor hun rekening namen. Anders was het gesteld met de hoge finishes. Die waren deze avond ver te zoeken en zo bleef ook de winnende finish (119) op het bord staan en de Mysterie Box dus gesloten.

Uit de groepsfase kwamen deze week Oswin Streden, Lincy Gloudemans, Peter van den Broek, Henri van den Ouden, Danny Schellekens, Youri Dirks, Patrick van Os en Rick Kivits als spelers tevoorschijn die konden beginnen aan de knock-out wedstrijden in de jacht op de dagzege.

Vervolgens verliep de knock-out fase als volgt:
Kwartfinale
Lincy Gloudemans - Oswin Streden 0 – 4
Henri van den Ouden - Danny Schellekens 2 – 4
Youri Dirks - Patrick van Os 2 – 4
Rick Kievits - Peter van den Broek 2 – 4

Halve finale
Danny Schellekens - Peter van den Broek 4 – 1
Oswin Streden - Patrick van Os 4 – 1

Finale
Danny Schellekens - Oswin Streden 5 – 1

De overige deelnemers vervolgden hun dartavond met het spelen van het toernooi om de troostprijs. Deze week wisten Bram den Ouden en Dennis van Steen zich naar de finale van dit toernooi te spelen. Beide fanatiekelingen maakten er een spannend potje van waarin het uiteindelijk Bram van den Ouden was die de beslissende finish wist te gooien waardoor hij met 3-4 de troostprijs kon pakken en Dennis met lege handen achter liet.

Uitslag van OSR#34 speeldag 3: 1. Danny Schellekens 2. Oswin Streden 3. Patrick van Os en Peter van den Broek.

Kwalificatieavond vier van de 34e Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 20 juli 2021. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws