Danny van Trijp wint ook 4e Winners Zomerranking 2018 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny van Trijp wint ook 4e Winners Zomerranking 2018

Danny van Trijp wint ook 4e Winners Zomerranking 2018

Uiteindelijk zagen we Berry Herks en Mike de Kruijff doorstromen naar de finale van de verliezersronde. Berry werd de dupe van lastige poule, waarin hij Wesley van Beekum onder zich wist te houden, maar Dennis van Genderen en Patrick van den Boogaard voor zich moest dulden. Deze 3e plek bleek genoeg voor een bye, waarna hij orde op zaken stelde tegen Fabian Bakker (3-0) en Dylan Sprangers (4-1).

Mike moest op zijn beurt toezien hoe Wesley van Trijp en Jaimy van Bavel zich in zijn poule naar de winnaarsronde wisten te spelen, terwijl hij nog wel Melissa van Puffelen onder zich wist te houden. Ook hij mocht genieten van een vrije loting, waarna hij met een 3-0 overwinning Leander Wagenmaker naar het schrijfbord dirigeerde om vervolgens in een spannende halve finale te sterk te zijn voor Wesley van Beekum (4-3).

Waar Mike in de finale zijn vertoonde spel onverdroten wist voort te zetten, had Berry de nodige moeite om in zijn spel te komen. Ondanks dat Berry voor de finale al verzekerd was van het behouden van de koppositie op het klassement, slaagde hij er dus niet om nog wat extra punten te behalen. Het was Mike die met een 5-2 overwinning zegevierde en zodoende de verliezersronde voor zich kon opeisen.

Verliezersronde:
Kwartfinale:

Berry Herks 3-0 Fabian Bakker

Dylan Sprangers 3-1 Marco Buyks

Mike de Kruijff 3-0 Leander Wagenmaker

Sylvana Snoeck 0-3 Wesley van Beekum

Halve finale:

Berry Herks 4-1 Dylan Sprangers

Mike de Kruijff 4-3 Wesley van Beekum

Finale:

Berry Herks 2-5 Mike de Kruijff

In de winnaarsronde wist Danny van Trijp voor de tweede week op rij een finaleplek te bemachtigen. Hij begon het toernooi direct goed door in de poulefase geen leg af te staan aan Dylan van Schijndel, Dylan Sprangers en Melvin van Hulst. Ook in de knock-outfase beschikte hij over de juiste vorm en werden Jaimy van Bavel (4-1) en Wesley Plaisier (5-1) met duidelijke cijfers aan de kant gezet, waarna Zereso Zeverboom wachtte in de finale.

Ook Zereso begon direct sterk aan het toernooi door net als Danny geen leg in de poulefase af te staan aan Dennie Mallegrom, Sylvana Snoeck en Marco Buyks. Zijn weg naar de finale was vervolgens wel een stuk spannender, maar slaagde hij er toch in om tweemaal op rij in een beslissende laatste leg het hoofd koel te houden en af te rekenen met Patrick van den Boogaard (4-3) en Wesley van Trijp (5-4).

In de finale had Danny al snelhet initiatief te pakken en was het aan Zereso om er ook nu nog een spannende wedstrijd van te maken. Echter hield het ditmaal voor Zereso op bij 3 legs en gooide Danny bij een stand van 5-3 in zijn voordeel de wedstrijd in het slot. Zodoende was het Danny die zijn tweede eindzege op rij wist te boeken op de 4e Winners Zomerranking 2018 en de rijkst gevulde enveloppe in ontvangst mocht nemen.

Winnaarsronde:
Kwartfinale:

Dennis van Genderen 2-4 Wesley Plaisier

Danny van Trijp 4-1 Jaimy van Bavel

Wesley van Trijp 4-2 Viggo van der Kuijl

Zereso Zeverboom 4-3 Patrick van den Boogaard

Halve finale:

Wesley Plaisier 1-5 Danny van Trijp

Wesley van Trijp 4-5 Zereso Zeverboom

Finale:

Danny van Trijp 6-3 Zereso Zeverboom

Daarnaast had Zereso Zeverboom met 6 stuks het grootste aandeel in de 38 gegooide 180’ers, terwijl de hoogst mogelijk finish van 170 net als twee weken geleden uit handen kwam van Patrick van den Boogaard. Beste dame werd Sylvana Snoeck met een 5e plaats in de verliezersronde.

Na 4 toernooien zien de klassementen er als volgt uit:

Rankingklassement:

  1. Berry Herks (59)
  2. Dennis van Genderen (54)
  3. Dylan van Schijndel (51)

Damesklassement:

  1. Sylvana Snoeck (42)
  2. Melissa van Puffelen (22)
  3. Melissa Arendse (15)

180-klassement:

  1. Berry Herks (13)
  2. Wesley van Trijp (12)
  3. Danny van Trijp / Patrick van den Boogaard / Wesley van Beekum (111)

Finish-klassement:

  1. Patrick van den Boogaard (170)
  2. Patrick van den Boogaard (170)
  3. Patrick van den Boogaard (160)

Vrijdagavond 6 juli kan er weer tot 19:45 uur worden ingeschreven, waarna we om 20:00 uur in feestelijke sferen van start zullen gaan met het 5e rankingtoernooi van de Winners Zomerranking 2018 waarbij er weer zal worden gestreden om de rankingpunten en de dagprijzen.

Tot dan!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws