Dartcaravaan Venlo zet kamp op in Café De Witte in Tegelen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartcaravaan Venlo zet kamp op in Café De Witte in Tegelen

Dartcaravaan Venlo zet kamp op in Café De Witte in Tegelen

16 Koppels schreven zich deze ochtend in bij café-zaal De Witte in Tegelen. Deze werden verdeeld over 4 poules waarvan de nummers 1 & 2 in de K.O.-ronde terecht kwamen. Sjoerd Janssen & Jimmy van Schie verloren met 1-3 van het duo Remy Nijholt & Pedro Heijnen. Gé Hermans & Martien Heijnen wonnen nipt met 3-2 van Gé Grubben & Joep Houben. Kay Smeets & Lars Schoolmeesters wonnen van Cindy Baten & Gé Geeraeds met 3-0. Jan Honig gooide met Wim Schouwenberg en verloren met 0-3 van het duo Marcel Höpfner & Gert Basten. Remy & Pedro wonnen met 3-1 van Kay & Lars. Marcel & Gert wonnen moeizaam van het duo Gé & Martien met 3-2.

De finale was spannend tot de laatste dart het werd uiteindelijk 4-2 in het voordeel van Remy Nijholt & Pedro Heijnen op het duo Marcel Höpfner & Gert Basten.

Bij de dames hadden zich slechts 4 deelneemsters ingeschreven. Ze gooiden in poulesysteem waarbij Daisy Linders als winnares uit de bus kwam voor Bianca Burhenne. Nancy Fortier werd 3e en Cindy Baten 4e.

Bij de heren waren er 27 deelnemers. Bij de laatste 8 verloor Nicky van Horck nipt met 2-3 van Pedro Heijnen. Jimmy van Schie won net van Angelo Hermans met 3-2. Mitchel Hendriks verloor ruim met 0-3 van Lars Schoolmeesters. Kay Smeets sleepte er een moeizame 3-2 overwinning uit tegen Sjoerd Janssen. Jimmy van Schie wist ook met 3-2 te winnen van Pedro Heijnen en Kay Smeets deed hetzelfde tegen Lars Schoolmeesters.

De finale tussen Jimmy en Kay was wel een hele spannende er werd een 501 beste van 9 gespeeld en werd nipt met 5-4 door Jimmy van Schie gewonnen. Winnaar van de verliezersronde werd Marcel Höpfner die in de finale afrekende met een goed gooiende Eric Duijs.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws