Darten en feesten tijdens Dartsfestival Sevenum 18-20 november Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Darten en feesten tijdens Dartsfestival Sevenum 18-20 november

Darten en feesten tijdens Dartsfestival Sevenum 18-20 november

Vanaf vrijdag 18 tot en met zondag20 zal de tweede editie van het Dartsfestival Sevenum plaatsvinden op vakantiepark 'De Schatsberg'. Dit weekend staat niet alleen in het teken van darts, maar er zal ook het nodige entertainment zijn. Zo zal er zaterdagavond een feestavond met DJ en artiesten en zal op het gezellige terras zaterdag en zondag live muziek aanwezig zijn. Zondagavond verzorgt DJ Harry een dartsafterparty.

Uiteraard wordt er ook gedart. Vrijdagavond wordt er begonnen met een blind draw koppeltoernooi. Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt € 5,- per persoon. Op zaterdag is het tijd voor de singeltoernooien verdeeld over vier categorieën: heren, dames, jeugd en G-darts. De heren en dames betalen hier € 12,50 voor. De jeugd betaalt € 5,00. Zondag wordt het heren- en dameskoppeltoernooi en jeugd blind draw koppeltoernooi gespeeld. Inschrijving voor het heren- en dameskoppeltoernooi bedraagt € 15,00. De jeugd betaalt € 10,00 per koppel. Alle toernooien zijn in poulesysteem.

Deelname is enkel mogelijk via voorinschrijving dit kan tot en met 13 november 2016 via de website van Dartsfestival Sevenum. Daar is ook meer informatie te vinden.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws