Home Nederland Hoofdnieuws Dartteam Venlo – L&L Nederhemert wedstrijdverslag

Dartteam Venlo – L&L Nederhemert wedstrijdverslag

SL-wedstrijdverslag_NicoleB

De eerste wedstrijd van 2012 is direct een zware partij tegen L&L Nederhemert. Bij L&L zijn dit maal de gebroeders Huybrechts aanwezig. Dan weet je dat je het als tegenstander zwaar gaat krijgen. De Round Robin laat dit al duidelijk zien. Buiten dat de gebroeders Huybrechts goed staan te gooien laten ook Leon de Geus en Andries Sterk zien dat ze in vorm zijn .

In de singles is het ook vooral L&L wat een goed spel laat zien. Uitblinker is toch Kim Huybrechts die gewoon formidabel staat te gooien. Dave Proosten weet de hele partij wel bij te blijven, maar moet Kim toch met 4-1 laten winnen. Het pijlgemiddelde van Kim is in deze partij royaal 33. Jan Martens weet in de derde partij wel van Andries Sterk te winnen, zodat we met 1-4 uit de singles komen. In de koppels laat L&L weer zien dat ze collectief in vorm zijn. Met name in de eerste twee beslissende koppels zijn de heren van L&L te sterk voor DTV. In beide koppels wordt aan de zijde van L&L een gemiddelde gehaald rond de 32 per pijl. De derde koppel wordt iets spannender. Tussen Jac/Dave en Ronny/Leon wordt het 2-2, maar in de laatste leg kan het koppel van L&L gewoon een tandje bijzetten en winnen zo ook deze koppel. De laatste koppel is ook weer gewoon voor L&L.

De solo is vandaag voor Wichard Knoops en Christiaan Overdijk. Wichard opent geweldig met een 150-finish, Christiaan pakt de volgende legs. Wichard weet terug te komen tot 3-3, maar Christiaan pakt toch de beslissende leg. Zo is het uiteindelijk 1-9.

Na de eerste seizoenshelft staat DTV dus nog steeds met lege handen. Het wordt nu echt moeilijk om die veilige plek nog te gaan halen. Maar zolang nog niets definitief is blijft DTV vechten. Over drie weken begint de tweede seizoenshelft en moeten er punten worden gepakt.

Statistieken:
180-scores: DTV: Jan Martens 3x en Dave Proosten 1x,
L&L: Andries Sterk en Kim Huybrechts 3x, Leon de Geus en Ronny Huybrechts 2x

Hoge Finishes: DTV: Wichard Knoops 150

L&L: Leon de Geus 121 en Kim Huybrechts 117