Davy van der Zande wint eerste kwalificatiedag van 26e editie OSR Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Davy van der Zande wint eerste kwalificatiedag van 26e editie OSR

Davy van der Zande wint eerste kwalificatiedag van 26e editie OSR

De zesentwintigste editie van de Oranjebar Super Ranking werd deze week gestart met voor de deelnemers opnieuw kansen op extra prijzen. Naast het “standaard” prijzengeld van €100,=, €75,= en €50,= voor de nummers 1 t/m 3 van de ranking en de €500,= aan te verdelen prijzengeld op de finaledag maar ook nog eens zes wildcards voor deelname aan de Top Player Competition 2018 en een ticket voor deelname aan de Champion League of Darts 2018 voor de beste heer en beste dame.

Als beste acht van de eerste speeldag bleven Lincy Gloudemans, Oswin Streden, Peter van den Broek, Davy van der Zande, Kathy Geeraerts, Roy Leenders, Gian van Veen en Mark Giepmans over. Hiervan wisten Gian, Oswin, Day en Roy zich te plaatsen voor de halve finales waarin Davy met 4-1 Roy uitschakelde en Gian met 4-0 te sterk was voor Oswin. In de finale was Davy van der Zande vervolgens de beste, met 2-5 pakte hij de dagzege ten koste van Gian van Veen die niets anders dan de Runner Up positie restte.

De winst in de verliezersronde ging deze week naar Erik van Manen die in de finale met 4-1 te sterk was voor Zorara van de Ploeg. Eerder wist Erik met 3-4 Paul Hendrix uit te schakelen en stelde Zorara met 4-2 tegen Annemarie Linders haar plaats in de troostfinale veilig.

Uitslag kwalificatie dag 01; 1. Davy van der Zande 2. Gian van Veen 3. Roy Leenders en Oswin Streden.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 03 april 2018 wordt de tweede kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 (met speciale jubilleum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws