Dennis Kolen en Niels Veldhuizen winnen woensdagtoernooi CHC Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dennis Kolen en Niels Veldhuizen winnen woensdagtoernooi CHC

Dennis Kolen en Niels Veldhuizen winnen woensdagtoernooi CHC

Op woensdag 13 juni vond het tweede toernooi plaats van de zomer woensdagavondtoernooien reeks bij CHC in Den Bosch. Deze tweede avond betrof een 501 koppeltoernooi. Er waren 32 deelnemers, dus 16 koppels. verdeeld over 4 poules van 4, waarvan de helft naar de winnaarsronde en de helft naar de verliezersronde ging.

In de winnaarsronde wisten Dennis Kolen en Niels Veldhuizen hun te finale te halen door 4-2 te winnen van Jeffrey Roos en Martin Pieters en 5-2 van Jordy Waalboer en Roy van de Griendt. Dennis Engelen en Toon Greebe wonnen hun kwartfinale 4-1 van Dennis Oomen en Marcel van Pinxteren. Ze maakten hun halve finale tegen Johan en Martien van Engeland spannend, deze ging lang gelijk op, maar uiteindelijk wisten Dennis en Toon toch te winnen met 5-3. Beide finalisten zaten in dezelfde poule, waarin Dennis Engelen en Toon Greebe met 3-2 wonnen. In de spannende finale wist Toon Greebe met een prachtige 160 finish 4-2 te maken, echter keerde het tij daarna en pakten Dennis Kolen en Niels Veldhuizen 4 legs op rij om zo 6-4 van Dennis Engelen en Toon Greebe te winnen.

In de verliezersronde reikten John Nooijen en Harold Rovers tot de finale door een 3-0 overwinning op Joey Jansen en Vincent Lamers en een 3-1 winst op Cyntia Xhofleer en Dimitri van Boxel. Hun tegenstanders werden Dimitri Holowacki en Terry van den Dungen, die eerder 3-1 wonnen van Mike van den Bogaert en Richard Kroon en van Roy Chambon en Corné van Rossum. Deze finalisten zaten ook in dezelfde poule als de finalisten uit de winnaarsronde. De wedstrijd ging gelijk op en kwam aan op een beslissende laatste leg. Dimitri en Terry wisten deze te pakken en zo de verliezersrondefinale met 4-3 te winnen.

Er werden 15 180 scores gegooid, waarvan Dimitri Holowacki er de meeste gooide met 4 stuks.

De hoogste finish van de avond was 160 op naam van Toon Greebe.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws