Derk Telnekes prolongeert singletitel bij Open Marienheem Darts Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Derk Telnekes prolongeert singletitel bij Open Marienheem Darts

Derk Telnekes prolongeert singletitel bij Open Marienheem Darts

Derk Telnekes uit Deventer heeft dit jaar voor de tweede keer op rij het singel darttoerooi in Marienheem weten te winnen.In een mooie finale was hij met 5-2 te sterk voor Vincent Kamphuis uit Epe.

Samen met Leroy Nieuwenhuizen wist Kamphuis wel het koppeltoernooi te winnen. In de finale versloegen ze, na een 2-0 achterstand, het koppel Landman & Konterman met 5-2.

Zo’n 192 darters waren op derde Kerstdag naar ’t Aspel in Mareinheem getogen om aanspraak te maken op de beide hoofdprijzen van € 500,-. In een gezellige ambiance werden van 11.00 uur de koppelwedstrijden gespeeld. In de halve finale wonnen Kamphuis & Nieuwenhuis met 3-1 van Christiaan Kist & Stefan Zandbergen. Konterman & Landman versloegen onderweg naar de finale o.a. het koppel Roosenbrand & Olde-Kalter.

Om twee uur werd er gestart met het singeltoernooi. Na veel sportieve en spannende wedstrijden werd rond kwart voor negen gestart met de finale. Ondanks dat Vincent na achterstand terug wist te komen gooide Derk op het beslissende moment de dubbel voor een 5-2 overwinning en gaat dus voor de tweede keer met de hoofdprijs naar huis.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws