Dinteloord stevig op de kaart Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dinteloord stevig op de kaart

Dinteloord stevig op de kaart

Taylor is niet present in de West-Brabant Open, wel andere Britten als John Walton, Gary Anderson en Gary Robson, maar ook Nederlandse toppers als Vincent van der Voort en Michael van Gerwen. "De 160 plaatsen zijn steeds sneller volgeboekt", weet Bolluijt.

De Buitelstee verandert met veertig banen en een nieuw finalepodium in wat Bolluijt 'een dartpaleisje'noemt.

Zaterdagavond 23 mei wordt daar de gratis toegankelijke finale gespeeld om 750 euro, de hoofdprijs in het dankzij mecenas Harry Vlamings geolied lopende toernooi.

Van der Rassel kijkt nu al uit naar de sfeer, maar wil ook winnen. "Je speelt altijd tegen het dartbord, of ik nu in Dinteloord of Londen sta. Maar als ik hier één pijl heb op 'tops' voor de titel, dan gaat-ie. Zou dat op het WK zijn, dan lijk ik ineens Shakin' Stevens. Of er 500 of 5000 man in de zaal zit, scheelt nogal." De Leidse Rilana Erades, tweevoudig winnares in Dinteloord en 3e op het BDO WK, denkt er net zo over. "Ik ga voor de hattrick. Op een WK word je geleefd, hier kan ik mijn ding doen. Hopelijk verleng ik mijn West-Brabantse titel."

Bron: www.bndestem.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws