Dit weekend het Hemeco Open Darts 2021 in Rosmalen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dit weekend het Hemeco Open Darts 2021 in Rosmalen

Dit weekend het Hemeco Open Darts 2021 in Rosmalen

Het komende weekend wordt zoals elk jaar het gehouden. Het bekende Partycentrum De Kentering is wederom gastheer van dit tweedaags darts evenement. Locatie van de Kentering is Dorpsstraat 54 te Rosmalen.

Het gehele toernooi zal gehouden worden volgens de geldende corona maatregelen. Er wordt gespeeld op extra brede luxe dartbanen, zodat afstand houden geen probleem is.

Alle finalewedstrijden worden gespeeld op een heus podium. De wedstrijdleiding is in handen van Martin Dekker (bekend van o.a. de Dutch Open, Dartsfestival Sevenum en de Texel Darts Trophy)

Er is voldoende ruimte beschikbaar om alle tafels op een veilige afstand van elkaar te plaatsen. Op beide dagen is er een gegarandeerd prijzengeld van € 1000,- inschrijven kan alleen d.m.v. voor inschrijving via de website: www.hemeco-darts.nl

Maar wees er snel bij, want er is maar plaats voor 128 deelnemers per dag. Aanvang van het toernooi is op zaterdag om 13.00 uur, zaal open vanaf 12.00 uur. Aanvang van het toernooi op zondag is 11.00 uur, zaal open vanaf 10.00 uur.

Zorg dat je erbij bent op dit gezelligste toernooi van Brabant

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws