Dubbele winst voor Raman in Valk, Met Van de Wiel ook koppelwinst Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbele winst voor Raman in Valk, Met Van de Wiel ook koppelwinst

Dubbele winst voor Raman in Valk, Met Van de Wiel ook koppelwinst

Zondag 19 juni werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppeltoernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Roger Hellebrand en Dean de Wulf werden finalisten door winst op Corné van Mastrigt en Luc Clemens. In de andere halve finale wonnen Willy van de Wiel en Brian Raman van Pim en Jerry van Bijnen. In de finale een ruime 4-1 winst voor Brian en Willy.

Sven Pittoors en Stephan Eeckelaert wonnen de finale in de verliezersronde met 3-0 van Annemie Blockx en Kenny Driessens. De hoogste uitworp ging naar Oswin Streden met 116

Hierna gingen de singles van start. Brian Raman ging naar zijn 2e finale van de dag door nipte winst tegen het jeugdige talentje Pim van Bijnen. Corné van Mastrigt versloeg in de andere halve finale Dean de Wulf. In de finale was Brian met 5-1 de sterkste en won voor het toernooi en daarmee de dubbel, proficiat.

Roger Hellebrand was de sterkste met een 3-2 winst in de verliezersronde tegen Jeroen van Bijnen.

De hoogste uitworp ging naar Dennis Hendrickx (dat zal ze leren) met 145. Brian Raman had uitworpen van 130 en 126. Sven Pittoors gooide 122 uit en Pim van Bijnen 100.

In totaal werd er 30 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie.

Ook hierin was Brian Raman de beste met 6 stuks. Roger Hellebrand scoorde er 5. Pim van Bijnen knalde er 4 in en Zyon Raman had er 3. 2x 180 hadden Dean de Wulf, Yorick Swartenbroek en Dennis Hendrickx. 1x 180 voor Jill de Smedt, Sven Pittoors, Oswin Streden, Ad Timmermans, Corné van Mastrigt en Willy van de Wiel.

Voor Willy was het zijn 1000e 180 in de valk, proficiat.

De uitslag:

WINNAARS SINGLE -

1. Brian Raman

2. Corné van Mastrigt

3. Pim van Bijnen

Dean de Wulf

5. Kenny Driessens

Dennis Hendrickx

Sven Pittoors

Stephan Eeckelaert

Het laatste toernooi voor deze ranking vindt plaats op zondag 26 juni, single en koppels.

Kijk ook op www.falkie.nl

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws