Dubbele winst voor Vermeulen bij darttoernooi in de Valk te Dongen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dubbele winst voor Vermeulen bij darttoernooi in de Valk te Dongen

Dubbele winst voor Vermeulen bij darttoernooi in de Valk te Dongen

Zondag14 september werd er weer toernooi gespeeld van de Open Ranking in Café De Valk. Er stond een single en een koppel toernooi op de rol. De toernooien werden verspeeld in poules. Beide toernooien hadden daarna een winnaars- en een verliezersronde. Er werd gestart met het koppeltoernooi.

Door halve finale winst op Jaimy van Bavel en Bryan Coenderaerts,werden Wesley Schols en Wilco Vermeulen finalisten. Corné van Mastrigt samenkoppelend met Jurgen Evers werden finalisten na winst op Ad Timmermans en Dennis van Strien. Wilco en Wesley waren met 4-2 de sterkste in de finale en wonnen het toernooi.

In de finale van de verliezersronde wonnen Danny Schellekens en Ruben Mesters met 3-2 van Henk van de Horst en Dylan van Beers. De hoogste uitworp was voor Ad Timmermans met 105. Hierna gingen de singles van start. Wilco Vermeulen ging ook naar zijn 2e finale door winst op Bryan Coenderaerts. Danny Schellekens klopt zijn koppelmaat Ruben Mesters in de andere halve finale.

In de finale was Wilco met 4-0 duidelijke de beste speler en pakte daarmee de dubbel. Wesley Schols won met 3-1 in de finale van de verliezersronde tegen Ad Timmermans.
De hoogste uitworp ging ook hier naar Ad Timmermans met 154.

In totaal werd er 29 keer 180 gescoord. Ook hierin was Wilco Vermeulen de beste met 9 stuks, waaronder de 22.500ste 180, wat naast een consumptie ook nog 25 euro opleverde. Wesley Schols had er 7 stuks, Corné van Mastrigt 3, Ad Timmermans en Bryan Coenderaerts 2. 1x 180 was er voor Jurgen Evers, Ruben Mesters, Danny Schellekens, Henk van de Horst. Dennis van Strien en Jaimy van Bavel.

De uitslag:
Winnaars singles:
1. Wilco Vermeulen
2. Danny Schellekens
3. Ruben Mesters
Bryan Coenderaerts
5. Jaimy van Bavel
Dennis van Strien
Corné van Mastrigt
Jurgen Evers

Volgende toernooi voor deze ranking is op zondag 21 september met singles en koppels.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws