Mike van Duivenbode sterkste op 13e Winners Zomerranking 2017 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Mike van Duivenbode sterkste op 13e Winners Zomerranking 2017

Mike van Duivenbode sterkste op 13e Winners Zomerranking 2017

Vrijdagavond 1 september stond Winners Café te Numansdorp weer centraal voor het 13 toernooi van de Winners Zomerranking 2017. Dat het einde van de ranking in zicht is, is helaas ook merkbaar in het deelnemersaantal; met 20 deelnemers konden we rond de klok van 20:00 uur van start in 5 poules van 4 om te bepalen wie zich kon gaan opmaken voor een winnaars- of verliezersronde.

Uiteindelijk waren het Geordie Martis en Dominique Kudret die zich het beste wisten te revancheren van hun ritje naar de verliezersronde. Geordie moest in zijn poule Wesley van Beekum en Patrick van den Boogaard voor zich dulden, maar stond vervolgens geen leg meer af aan Lesley van Schijndel en Melissa van Puffelen. Ook Dominique moest genoegen nemen met een 3e plek in de poule achter Wesley Plaisier en Luciano Patiradj, waarna hij tweemaal 1 leg moest incasseren van Dennie Mallegrom en Sylvana Snoeck, maar de overige legs zonder al te veel problemen wist binnen te halen.

In de finale moest Geordie dan toch zijn eerste paar legs in de verliezersronde afstaan aan Dominique, die er een gelijkwaardige partij van wist te maken. Echter liet Geordie het niet verder komen dan 3 legs tegen en sleepte zodoende met een 5-3 overwinning de verliezersronde in de wacht.

Kwartfinale:

Geordie Martis 3-0 Lesley van Schijndel

Maurice de Keijzer 1-3 Melissa van Puffelen

Robin Eversdijk 1-3 Sylvana Snoeck

Dominique Kudret 3-1 Dennie Mallegrom

Halve finale:

Geordie Martis 4-0 Melissa van Puffelen

Sylvana Snoeck 1-4 Dominique Kudret

Finale:

Geordie Martis 5-3 Dominique Kudret

In de winnaarsronde wist Mike van Duivenbode net als vorige week de finale te behalen. Na een 1e plek in de poule voor Nigel Dikhoff, Melissa van Puffelen en Robin Eversdijk, werden in de knock-outfase na een bye Patrick van den Boogaard en Wesley Plaisier uitgeschakeld. Aan de andere kant van het schema slaagde Zereso Zeverboom er in om na de 1e en 3e ranking zijn derde finaleplek te bemachtigen. Ook Zereso behaalde een 1e plek in de poule voor Esmeé van den Nieuwendijk, Maurice de Keijzer en Melvin van Hulst, waarna hij te sterk was voor Luciano Patiradj en Dennis van Genderen.

In de finale kende beide heren een moeizaam begin, waarbij de triples moeizaam gevonden werden. Waar Mike op den duur het gaspedaal wist te vinden, bleef Zereso achter en werd het voor hem een lastige opgave om na 2 verloren finales een derde te voorkomen. Mike kende daarentegen geen genade en besloot de finale met een 6-2 overwinning, waarmee hij het 13e toernooi van de Winners Zomerranking 2017 op zijn naam schreef.

Kwartfinale:

Wesley van Beekum 3-4 Dennis van Genderen

Zereso Zeverboom 4-0 Luciano Patiradj

Mike van Duivenbode 4-2 Patrick van den Boogaard

Wesley Plaisier 4-3 Rudi Minnebach

Halve finale:

Dennis van Genderen 2-5 Zereso Zeverboom

Mike van Duivenbode 5-2 Wesley Plaisier

Finale:

Zereso Zeverboom 2-6 Mike van Duivenbode

Echter was Zereso wel verantwoordelijk voor de meeste 180’ers (6 stuks) en de hoogste finish (116). Beste dame werd Esmeé van den Nieuwendijk met een 9e plek in de winnaarsronde.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws