Dutch Open met Bauhaus in Assen, inschrijving binnenkort open Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dutch Open met Bauhaus in Assen, inschrijving binnenkort open

Dutch Open met Bauhaus in Assen, inschrijving binnenkort open

BAUHAUS en de Dutch Open Darts hebben de sponsorovereenkomst verlengd. Het bouwcentrum is daarmee voor het vierde jaar op rij hoofdsponsor van het grootste open dartstoernooi te wereld.

Paul Engelbertink, directeur van de Nederlandse Darts Bond: "Bij de contractondertekening in 2017 zeiden wij dat BAUHAUS een partner is die bij ons past. Dat het bedrijf en de doelgroep van ons evenement een perfecte match is. Dat is de jaren daarna ook gebleken. Het is een succesvolle samenwerking voor ons allebei.”

Ook Herwin Oost, commercieel directeur van BAUHAUS, is verheugd over verdere samenwerking: “Het no-nonsense kaarakter van de Dutch Open Darts past zeer goed bij de bedrijfsfilosofie bij BAUHAUS. Dat heeft zicht de afgelopen jaren bewezen, een mooi sociaal evenement, waar iedereen aan mee kan doen. Daar voelen wij ons als BAUHAUS bij thuis.”

BAUHAUS behoort tot de grootste doe-het-zelfketens van Europa. Het Zwitserse BAUHAUS beschikt over ruim 275 vestigingen in 19 landen. Nederland telt op dit moment 3 vestigingen in Groningen, Hengelo en Venlo.

De datum voor de BAUHAUS Dutch Open Darts valt dit jaar in het weekend van 31 januari, 1 en 2 februari 2020. De inschrijving gaat open op 1 oktober 2019.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws