Eerste speelweek van de Nederlandse SL, de Zwaan 109.31 gemiddeld Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Eerste speelweek van de Nederlandse SL, de Zwaan 109.31 gemiddeld

Eerste speelweek van de Nederlandse SL, de Zwaan 109.31 gemiddeld

Zaterdag stond alweer de eerste speelweek van de Nederlandse Super League op het programma. De nummer twee en vijfvoudig kampioen Oranjebar 1 was deze speelweek vrij. De winnaar van vorig jaar Dibo Darts kwam thuis uit tegen de eredivisie debutant Goudenregenbar Sterkdarts 2. De drievoudig kampioenen uit Deventer wisten met 6-4 de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen.

Jeffrey de Zwaan was blijkbaar klaar voor het nieuwe seizoen, in de openingssingle wist hij 109,31 gemiddeld te noteren. De Zwaan won met 0-4 van Sven Verdonck die uitkomt voor de andere debutant Goudenregenbar Sterkdarts 1. Ook Mike Zuydwijk en Ryan de Vreede wonnen hun single, alleen Marcel Blik liet voor de Hagenezen een punt liggen tegen Stefaan Deprez. Stefaan Deprez wist samen met Pieter Collijn nog een punt voor Goudenregenbar Sterkdarts 1 binnen te halen. Deze tandem won van Ryan de Vreede en Marcel Blik met 3-2. In de solo game werd voor Den Haag Carlos Vrije ingebracht, hij verloor van Stefaan Deprez waardoor de overwinning met 3-7 ging naar de mannen uit Den Haag.

Bosgenoegen kreeg de mannen uit Zaandam op bezoek, met 7-3 ging de overwinning naar Bosgenoegen. De Brabanders Red Alert Bet Kolen deelde de punten met Café de Rietplas, dit duel eindigde onbeslist in 5-5.

Uitslagen:
Oranje Bar 1 - VRIJ 0 - 0
Bosgenoegen - Café de Schot 1 7-3
Goudenregenbar Sterkdarts 1 - Thoms Inn DSWN Den Haag 3-7
Dibo Darts - Goudenregenbar Sterkdarts 2 6-4
Red Alert Bet Kolen - Café de Rietplas 5-5

TIPS zijn altijd welkom, met name zo snel als mogelijk tijdens de speeldag. ([email protected])

Inmiddels hebben we het bericht ontvangen dat Niels Kippersluis van Goudenregenbar Sterkdarts 5 zelfs een gemiddelde speelde van 113,95 tijdens zijn single tegen Oranjestad United in de overgangsklasse B. In de overgangsklasse C wist Willy van de Wiel een 170- finish te gooien voor het team L&L Nederhemert.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws