Fantasy World Matchplay met minimaal 250 euro aan prijzen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Fantasy World Matchplay met minimaal 250 euro aan prijzen

Fantasy World Matchplay met minimaal 250 euro aan prijzen

De Winter Gardens in Blackpool is komende week het decor van de World Matchplay. Het meest prestigieuze dartstoernooi na het WK. Alle grote namen zijn dan ook aanwezig: Michael van Gerwen, Gary Anderson, Adrian Lewis, James Wade, Raymond van Barneveld en uiteraard Phil Taylor die de World Matchplay al 15 keer won. Het volgen van het toernooi wordt nog spannender met het World Matchplay Spel van Zweeler. Maak een zo'n sterk mogelijk team en win een van de vele geldprijzen.

Het World Matchplay Spel 2015 zal gaan starten op zaterdag 18 juli 2015 om 20:10 uur. Je krijgt 55 miljoen euro budget om 8 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het World Matchplay Spel 2015.

Het spel kost 5 euro per team en we starten met minimaal 250 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 75 euro zijn (10 AK prijzen).

Ten slotte is er 5 euro gereserveerd voor de beste subleagues (5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega's een leuke extra prijs kunt winnen.

Meer Zweeler spellen:
• Elke dag een nieuw Tour de France spel. Kleine inleg, mooie prijzen.
• Europees Voetbal Jaarspel (min. 3.350 euro aan prijzen)
• Formule 1 Hongarian Grand Prix
• Indianapolis MotoGP
• Vuelta a Espana spellen (min. 30.000 euro aan prijzen)
• US Open Tennis
• Elk weekend voetbalpooltjes voor de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Jupiler Pro League, Serie A. Ligue 1 en de Liga BBVA.

Klik hier om je meteen te registreren

If you like sports, you will love Zweeler!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws