Frans Harmsen bemachtigt NDB wildcard voor Finder Darts Masters Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Frans Harmsen bemachtigt NDB wildcard voor Finder Darts Masters

Frans Harmsen bemachtigt NDB wildcard voor Finder Darts Masters

Vrijdag 16 oktober is bij Darts Club Nijkerk het play off toernooi gespeeld voor de Finder Darts Masters wildcard die de Nederlandse Darts Bond ter beschikking heeft. Voor dit toernooi waren 6 spelers, deel uitmakend van de Nederlandse selectie, door de NDB uitgenodigd om te strijden om dit startbewijs.

In een Round Robin over best of 7 legs speelden de darters tegen elkaar en na vier gespeelde partijen maakten twee spelers nog kans de wildcard te winnen. Frans Harmsen nog ongeslagen en Rick Hofstra die 1 punt minder had dan Frans.

In de vijfde en laatste partij speelden deze twee tegen elkaar en was de opdracht voor Rick niet meer dan twee legs af te staan aan Frans. Zou Rick met 4-2 winnen dan won hij het ticket op basis van onderling resultaat.

Frans Harmsen bleek ook in de finale partij niet te stoppen en kon de wedstrijd bij een 3-0 voorsprong voor Frans worden afgebroken omdat hij niet meer in te halen was. Frans is dus zonder een partij te verliezen de winnaar geworden van de NDB wildcard voor de Finder Darts Masters.

In totaal zijn er nu 22 spelers van het heren toernooi bekend. De lijst van spelers en speelsters aan de Finder Darts Masters 2015 kunt u teruglezen op www.findermasters.nl. Op deze website vindt u ook alle informatie over kaartverkoop en aantrekkelijke hotelarrangementen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws