GForce Dartteam in het leven geroepen met hulp van Aileen de Graaf Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

GForce Dartteam in het leven geroepen met hulp van Aileen de Graaf

GForce Dartteam in het leven geroepen met hulp van Aileen de Graaf

Aileen de Graaf heeft een belangrijke rol gespeeld in het oprichten van het GForce Dartteam. Dit team bestaat uit 12 gemotiveerde mindervalidedarters uit heel Nederland: Jeroen Bremer, Anton van Hemert, Wilco Wassink, Roy de Laat, Kees Wiellink, Paul Hollander, Fuat Akbulut, Chanine Vriezen, Ynske Snelleman, Harry de Weerd, Martijn de Jong en Peter Westerhuis. Dit dartteam wordt zowel in natura als financieel ondersteun en het is bedoeld als extra steuntje die Aileen samen met alle sponsoren wil bieden voor de inzet en motivatie die ze allemaal keer op keer blijven tonen.

Hoe is dit team tot stand gekomen? Uit gesprekken bleek dat het soms erg moeilijk is voor mindervalide darters om deel te nemen aan Nederlandse rankings en toernooien. Dit komt door hun beperkingen en een tekort aan financiële middelen. Aileen wil dit graag veranderen door een dartteam op te richten genaamd GForce. Voor dit team zijn niet enkel de beste spelers gekozen, maar vooral de meest gemotiveerde, enthousiaste en sociale spelers. Het team staat voor eenheid, kracht en liefde voor elkaar en de dartsport. Iedereen verdient immers een kans om ons spel/onze sport te blijven beoefenen.

Aileen is er daarom ook erg trots op dat ze dit team heeft kunnen neerzetten met veel hulp van sponsoren en vrienden. Ze hoopt ook dat jullie allemaal, net zoals zij, vol bewondering van deze groep darters mag genieten. Het team is ook te volgen via hun eigen Facebookpagina. Hopelijk willen jullie deze groep darters helpen door hun pagina te liken en te delen.

Bedankt aan de sponsoren: Dartshop Hoevelaken, Woody Express, Café de Wyck, PrimaDarts, Finder, Made4You, Create4Vormgeving, ActiefWerk, CherryInternet, FotodeGraafKoelewijn, NDB, H&BLogistics, Dozy.BV.

GForce Dartteam in het leven geroepen met hulp van Aileen de Graaf

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws