Gino Vos wint 8e Open Rijen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gino Vos wint 8e Open Rijen

Gino Vos wint 8e Open Rijen

Het 8ste Open Rijen was zeer tevreden over de opkomst van dit jaar. Maar liefst 205 singels en 117 koppels wisten de weg te vinden naar de Margriethal, te Rijen. Rond 11 uur werd er begonnen met het singeltoernooi. Er werd gespeeld in poules van 5 (best of 3). Zo waren Willy van de Wiel, Mareno Michels, Michael van Gerwen, Joey ten berge en Gino Vos enkele namen die zich plaatsten voor de knock out fase. Dit verliep redelijk soepel en hier kwam Gino Vos als winnaar uit. Hij ging naar huis met 450 euro.

Uitslagen singels:
1. Gino Vos
2. Daniel de Boer
3/4. Michel van de Horst
3/4. Sven van Dun
5/8. Ronny Huybrechts
5/8. Jelle Klaasen
5/8. Tokan Ata
5/8. Lars Ries

Het koppeltoernooi begon een uur later dan gepland. Mede door wat organisatorische fouten in het singeltoernooi. Hiervoor nogmaals onze excusses. Ook wij als organisatie leren van onze fouten en gaan hier mee aan de slag voor het volgende jaar.

Er waren sterke koppels ingeschreven. Dit zogde voor mooie affiches in het knock out systeem. Zo ging de finale van de koppels tussen Willy van de Wiel/Joey ten Berge en Kim en Ronny Huybrechts. Kim er Ronny trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen zo de €700,- en de wisseltrofee.

Uitslagen koppels:
1. Kim en Ronny Huybrechts
2. Willy van de Wiel/Joey ten Berge
3/4. Michel van de Horst/Jermaine Wattimena
3/4. Michael en Henri van Es
5/8. Michael van Gerwen/Jan van der Rassel
5/8. Jelle Klaasen/Christian van Overdijk
5/8. Marcel en Jan
5/8. Hermie van Orsouw/Braulio Roncero

Wij willen graag iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van dit toernooi. We hopen dat we er volgend jaar weer een geslaagd 9e Open Rijen van kunnen maken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws