Gino Vos wint OSR, V/d Zande 2e en Streden pakt verliezersronde Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Gino Vos wint OSR, V/d Zande 2e en Streden pakt verliezersronde

Gino Vos wint OSR, V/d Zande 2e en Streden pakt verliezersronde

Met vier groepen (3x5 en 1x 4 spelers) werd de 11e speeldag van de Oranjebar Super Ranking begonnen waaronder een ‘groep des doods’ waarin Daan Groen, Yoeri Duijsters, Davy van der Zande, Levy Frauenfelder en Oswin Streden maar moesten zien hoe ze dit zouden overleven met een 1e of 2e plaats die recht gaf om door te stromen naar de kwartfinales. Uiteindelijk bleken Davy en Yoeri succesvol en mochten zij samen met Freddy Snyders, Randy Oosterbruggen, Wouter Vaes, Rick Veugelers, Gino Vos en Hermie van Orsouw gaan strijden voor de dagzege.

Uit dit achttal bleven twee Nederlandse en twee Belgische spelers over voor de halve finales. Davy van der Zande schakelde hierin na een spannende wedstrijd Rick Veugelers met 4-3 uit en maakte Gino Vos in een razend tempo via 4-0 korte metten met Freddy Snyders die deze dag toch goed was voor 6 maximum scores.

Van de spelers die de verliezersronde speelden bleken Levy Frauenfelder, Daan Groen, Oswin Streden en Brian Snyders over als sterksten. Vervolgens was Oswin met 0-3 te sterk voor Brian en ging Levy met 2-3 ten onder tegen Daan. In de finale om de troostprijs van de avond was het Oswin Streden die de wedstrijd naar zijn hand zette en opnieuw geen leg aan zijn tegenstander gunde. Met een 4-0 overwinning toonde Oswin weer eens aan het kunstje nog steeds te beheersen.

De beide finalisten van deze week zijn beide veelvuldig winnaar van de dagzege als ook van de finales van de Oranjebar Super Ranking. Davy van der Zande was gedurende de avond goed voor zes 101+ finishes maar kon toch niet voorkomen dat Gino Vos deze avond als winnaar van de oche zou lopen. Gino Vos lijkt op het moment onklopbaar als hij in een finale van een toernooi staat en rekende met 5-3 af met zijn tegenstander en verstevigd hiermee zijn tweede plaats in de tussenstand op de ranking achter, jawel, Davy die door het resultaat van vandaag niet meer te achterhalen is in de 19e editie van de OSR.

Uitslag kwalificatie dag 11; 1. Gino Vos 2. Davy van der Zande 3. Rick Veugelers en Freddy Snyders.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Kwalificatie dag 12 van de Oranjebar Super Ranking 19 wordt gespeeld op dinsdag 16 augustus 2016. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws