Home Nederland Hoofdnieuws Gloednieuw dartsweekend in november in Sevenum, te Limburg

Gloednieuw dartsweekend in november in Sevenum, te Limburg

Op 13, 14 en 15 november 2015 komt er een gloednieuw dartstoernooi op vakantiepark “De Schatberg” te Sevenum (Nederland). Dit betreft een 5-sterren camping met prachtige luxe bungalows. Het park beschikt ook over een prachtig overdekt zwembad en voldoende animatie voor kinderen. Zo ligt het pretpark ‘Toverland’ op een steenworp. Ze zijn tevens al bekend in de dartwereld van o.a. het NK en EK bullshooter en er heeft ook al een NDB ranking plaatsgevonden. Voor alle deelnemers en toeschouwers is er een ruime gratis parkeerplaats.

Bij dit nieuwe dartstoernooi draait alles om darts en entertainment en vooral met heel weinig regels. Zo zal er bijvoorbeeld geen sprake zijn van een kledingvoorschrift.

De organisatie is in handen van Benelux Business uit België. Zij zijn bekend van alle grote toernooien in de Benelux. De wedstrijdleiding zal nagenoeg dezelfde zijn als op Texel aangevuld met ervaren mensen.

– Op vrijdagavond wordt er gestart met een blind draw koppel (start in poules)
– Op zaterdag spelen de heren en dameskoppels (start in poules)
– Op zondag de heren, dames en jeugdsingels (start in poules)

Zaterdag en zondagmiddag is er live muziek op ons gezellige terras binnen het complex. Zaterdag avond is er een smartlappenavond in een verwarmde feesttent met DJ, artiesten en als afsluiting een band.

Zondagavond is er een darts-after-party met een te gekke DJ. Eten en drinken tijdens het toernooi is mogelijk voor democratische prijzen. Ook de inschrijfbedragen zijn laag gehouden zodat iedereen mee kan doen.

Overnachten kan op het park in mooie bungalows en dit al vanaf 50,00 euro per persoon per weekend (bij minimaal 4 personen)

Er is een totale prijzenpot van ruim 7.500,00 euro.

Ter gelegenheid van het 50 jaar bestaan van het park ontvangt iedere speler die in een accommodatie verblijft op het park ook nog eens 25 sets flights gratis t.w.v. 25,00 euro.

Voor meer informatie bezoek www.dartsfestival.com of deze facebook pagina: www.facebook.com/dartsfestival