Grote inval dartsponsor Extreme sports in Tilburg, 3 verdachten vast Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Grote inval dartsponsor Extreme sports in Tilburg, 3 verdachten vast

Grote inval dartsponsor Extreme sports in Tilburg, 3 verdachten vast

In juni werd het team Extreme sports 4 nog landelijk bekerkampioen, donderdag wist omroep Brabant te melden dat de eigenaar van Extreme sports die een grote geldschieter is binnen de dartsport is opgepakt. De winkel in sportvoeding en -supplementen is sponsor van totaal zes dartteams en Benito van de Pas. De eigenaar is een bekende in de Tilburgse dartswereld. In het Tilburgse bedrijf wat een winkel in sportvoeding en -supplementen is zou illegale handel van achter de toonbank hebben plaatsgevonden, het zou gaan om anabolen steroïden en geneesmiddelen.

Voor de zaak zijn een 51-jarige hoofdverdachte, samen met een 49-jarige inwoonster van Tilburg en een 46-jarige man uit Bergen op Zoom opgepakt.

Omroep Brabant schreef "Buurtbewoners zeggen niet volledig verbaasd te zijn over de inval. Zij geven aan al langer het gevoel te hebben gehad dat het niet helemaal pluis was rond de winkel. Zo zouden er dagelijks luxe Mercedessen en BMW's langskomen, waarbij ze met open kofferbakken dingen met elkaar uit zouden wisselen."

Niets wijst erop dat er darters betrokken zijn of af wisten van de verdachte handel.

Zie ook het artikel wat Omroep Brabant publiceerde.

Op de foto het team Extreme sports 4 die afgelopen seizoen landskampioen zijn geworden in de beker, zie dit artikel. Niets wijst erop dat de spelers van het team iets af wisten van de vermeende handel.

Bron: Omroep Brabant

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws