Home Nederland Hoofdnieuws Help Nederlandse paradarters naar het EK met een bijdrage

Help Nederlandse paradarters naar het EK met een bijdrage

2019-02-23 WDDA Winmau World Cup Darts 2019

De Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten (HSG) organiseert op 8, 9 en 10 mei 2020 het allereerste Europese Kampioenschap darts voor gehandicapten. Om dit mogelijk te maken wordt er op dit moment geld ingezameld om zoveel mogelijk landgenoten te laten deelnemen.

De Vegro The Hague European Championships Disability Darts (VTHECDD) heeft de Scheveningse Lourdeskerk als decor en het belooft een spektakel te worden.

Natuurlijk wil elke Nederlandse gehandicapte darter meedoen, maar er hangt een kostenplaatje aan, zoals reis- en verblijfskosten. Dus is er geld nodig, want met PGB en zorgkosten, komt juíst deze bevolkingsgroep dat ernstig tekort.

Nou hoeft de organisatie niet alles voor ze te betalen, maar 250 euro per persoon is wel nodig. Er zijn 34 geregistreerde paradarters in Nederland, vandaar het streefbedrag van 8.500 euro.

Een waterval bestaat uit druppeltjes en als we allemaal een beetje doen en sommige een beetje meer, kunnen we het redden, voordat op 14 februari de inschrijving sluit. Help je mee?

Een bijdrage storten kan op deze pagina.