Het SuperLeague seizoen 2014-2015 gaat morgen officieel van start Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Het SuperLeague seizoen 2014-2015 gaat morgen officieel van start

Het SuperLeague seizoen 2014-2015 gaat morgen officieel van start

Morgen gaat SuperLeague seizoen 2014-2015 officieel van start met speelweek 1. Er staan mooie wedstrijden op het programma en op Café de Schot 1 na, komen alle teams in actie.

Hoofdklasse
Titelverdediger Dibo Darts (voorheen Kjelvik) neemt het in de eerste wedstrijd op tegen promovendus de Rietplas uit Emmen. De Rietplas, met o.a. Jan Dekker en Albertino Essers was vorig jaar de duidelijke kampioen in overgangsklasse A. Dibo heeft zich dit jaar versterkt met selectiespeler Sven Groen en gaat voor alweer de derde titel op rij! De kampioen van overgangsklasse B van vorig jaar, Real Magic, opent met een thuiswedstrijd tegen het Café Kremer van Christian Kist. Twee stabiel presterende ploegen uit de hoofdklasse, The Switch en Oranje Bar 1, ontmoeten elkaar morgen in Den Haag. De laatste wedstrijd gaat tussen Oranje Bar 3, dat Joppe Bakens aantrok en de nummer twee van vorig jaar Vrijbuiter Cashino 1.

dartfreakz.nl ontvangt graag tussenstanden van alle Super League klasse. Dit seizoen willen we van alle SL klasse tussen- en eindstanden op de speeldag publiceren, hiervoor hebben we wel de medewerking van de teams nodig. Klik hier om een uitslag te versturen.

Lees verder op NDBdarts.nl door hier te klikken.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws