Aanstaande zaterdag "Open dag OHDC Jeugddarts in Oss" Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aanstaande zaterdag "Open dag OHDC Jeugddarts in Oss"

Aanstaande zaterdag "Open dag OHDC Jeugddarts in Oss"

Komende Zaterdag 22-10-2011 zal het OHDC een open dag organiseren voor de jeugd. Iedereen die jonger is 16 jaar of jonger is mag dan een vrijblijvend kijkje komen nemen in de keuken van de jeugd van de Osse Horeca Darts Competitie. Je mag dan ook een pijltje komen gooien voor de fun. Voor de aanwezige jeugd zullen er diverse spelsoorten te vinden zijn en zal er zelfs een spel te vinden zijn waarmee je een prijsje kunt winnen genaamd: "9 dart spektakel"

Ook de ouders zijn welkom, en zal er voor hen informatie te krijgen zijn en kunnen zij indrukken opdoen over hoe het er aan toe gaat bij het jeugd darten in Oss. Kortom, iedereen is welkom!

Voor diegene die wel zouden willen maar komende zaterdag niet kunnen komen, neem dan contact op met: [email protected] zodat we je een keer uit kunnen nodigen op onze vaste trainingsavond. (Donderdag tussen 19:00 en 20:30.)

Maar beter nog: Kom met z'n allen komende zaterdag 22-10-2011 tussen 13:00 en 15:00 naar "de Wiek" op de verlengde torenstraat 22 te Oss.

Tekst: De OHDC Jeugd begeleiding

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws