Inschrijven Dartsfestival Sevenum nog mogelijk t/m zondag 13 november Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijven Dartsfestival Sevenum nog mogelijk t/m zondag 13 november

Inschrijven Dartsfestival Sevenum nog mogelijk t/m zondag 13 november

In het weekend van 18 tot en met20 november is vakantiepark De Schatberg te Sevenum het decor voor de tweede editie van het Dartsfestival Sevenum. Wil je dit feest niet missen, schrijf je dan uiterlijk zondag 13 november in via .

Dit weekend staat niet alleen in het teken van darts, maar er zal ook het nodige entertainment zijn. Zo zal er zaterdagavond een feestavond met DJ en artiesten en zal op het gezellige terras zaterdag en zondag live muziek aanwezig zijn. Zondagavond verzorgt DJ Harry een dartsafterparty.

Uiteraard wordt er ook gedart. Vrijdagavond wordt er begonnen met een blind draw koppeltoernooi. Het inschrijfgeld hiervoor bedraagt € 5,- per persoon. Hiervoor zijn momenteel 260 spelers aangemeld. Zaterdag wordt het heren- en dameskoppeltoernooi en jeugd blind draw koppeltoernooi gespeeld. Hiervoor zijn er momenteel 174 koppels ingeschreven. Inschrijving voor het heren- en dameskoppeltoernooi bedraagt € 15,00. De jeugd betaalt € 10,00 per koppel. Op zondag is het tijd voor de singeltoernooien verdeeld over vier categorieën: heren, dames, jeugd en G-darts. Hiervoor zijn 332 volwassen singels, 20 jeugdspelers en 10 G-dartsspelers aangemeld. De heren en dames betalen hier € 12,50 voor. De jeugd betaalt € 5,00. Alle toernooien zijn in poulesysteem. Voor meer informatie zie de website van het dartsfestival.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws