Inschrijven Open Darts Zeeland kan tot volgende week zaterdag Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijven Open Darts Zeeland kan tot volgende week zaterdag

Inschrijven Open Darts Zeeland kan tot volgende week zaterdag

Stichting Darts Zeeland organiseert voor de 8 keer Amigo’s Open Darts Zeeland. Dit toernooi zal worden gehouden op 24 augustus in Sporthal de Belt, Koopmansvoetpad 75, 4388 AS te Oost-Souburg. Met een gegarandeerde prijzenpot van €5000,- is dit één van de meest populaire toernooien in Nederland, waar in het verleden vele topdarters aan hebben deelgenomen.

Dit jaar is er weer een heren- en een damestoernooi. De deelnemers worden eerst ingedeeld in poules, waarvan de beste 2 in een poule van 4 en de beste 3 in een poule van 5 doorgaan naar winnaarsronde. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd om poules van 5 te maken. Er is geen verliezersronde. De beste dame mag rekenen op een hoofdprijs van €400.

Een hoofdprijs van €1500 is weggelegd voor de beste man. Inschrijven voor dit toernooi kan op www.dartszeeland.nl en kost €10. Deze keer hebben we op onze Facebook pagina een leuke actie. Wanneer je hebt ingeschreven via de website, ons bericht op Facebook hebt gedeeld en geliked, maak je kans op 10 gratis consumptiemunten.

Voorinschrijving kan tot en met 17 augustus. Na deze datum is het nog wel mogelijk om te reserveren maar dan kost het €12,50. Ook is het mogelijk om jezelf op 24augustus in te schrijven en dat kan vanaf 10:00 uur. Voor het heren toernooi sluit de inschrijving om 11:15 en voor het damestoernooi om 13:00.

Op de site www.dartszeeland.nl kan men ook terecht voor meer informatie.

Inschrijven Open Darts Zeeland kan tot volgende week zaterdag
0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws