Inschrijving “Einde Carnaval Dart Toernooi 2019” Oranjebar geopend Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Inschrijving “Einde Carnaval Dart Toernooi 2019” Oranjebar geopend

Inschrijving “Einde Carnaval Dart Toernooi 2019” Oranjebar geopend

Als afsluiter voor de Carnavals festiviteiten 2019 in Mariahout organiseert de Oranjebar ook nu weer het “Einde Carnaval Dart Toernooi” waaraan maximaal 64 spelers deel kunnen nemen. Er zijn voldoende redenen om aan dit toernooi deel te nemen want naast een gegarandeerd prijzengeld zal er gedurende de avond ook volop amusement worden geboden met ludieke acties.

Het "Einde Carnavals Darttoernooi" zal worden gespeeld op woensdag 06 maart 2019. De Oranjebar is vanaf 18:oo uur geopend en het toernooi zal om ca 20:00 uur beginnen. De 1e prijs bedraagt €250,=. Verdere informatie volgt via de Oranjebar website.

Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor? De titels gingen in de voorgaande edities naar Mike Zuydwijk en Anneke Kuijten (2014), Ron Meulenkamp (2015), Jelle Klaassen (2016), Yoeri Duijster (2017) en afgelopen kaar Yoeri Duijster en Tharsissia Werinussa. Een overzicht van de inschrijvingen voor de editie 2019 kunt u hier terug vinden.

Het toernooi is toegankelijk voor alle leeftijden en men hoeft niet verkleed te zijn om deel te nemen. Bij 8 of meer dames zal er net als in de 1e en in de laatst gespeelde editie een apart dames toernooi worden gespeeld. Datum 06 maart 2019. Aanvang ca 20:00 uur. De Oranjebar is vanaf 18:00 uur geopend.

Om in te schrijven hoeft slechts een email te worden gestuurd aan [email protected] o.v.v. Einde Carnavals Darttoernooi. Verder moet natuurlijk de naam/namen worden ingevuld van de personen die men wil aanmelden. Een andere mogelijkheid is het persoonlijk inschrijven aan de bar waar ook de inschrijfkosten kunnen worden voldaan. De inschrijfkosten bedragen €10,= per persoon en dienen uiterlijk 27 februari te zijn voldaan. Mocht dit niet het geval zijn dan vervalt de voorinschrijving en het recht op deelname.

Inschrijving “Einde Carnaval Dart Toernooi 2019” Oranjebar geopend

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws