Jackpottoernooi “Tot maar liefst 4.000 euro voor de 1e plaats” Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jackpottoernooi “Tot maar liefst 4.000 euro voor de 1e plaats”

Jackpottoernooi “Tot maar liefst 4.000 euro voor de 1e plaats”

Een open toernooi met slechts 16 deelnemers die strijden voor een prijzenpot van 8.000 euro. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar toch is het mogelijk dat dit het scenario is dat zich tijdens hét nieuwe toptoernooi van Nederland op 30 augustus zal afspelen. Dartvereniging No-Score organiseert op deze datum het No-Score Jackpottoernooi dat wordt gespeeld volgens een concept waarbij slechts 16 deelnemers in actie zullen komen en waarbij zij zelf de prijzenpot in de hand hebben.

Momenteel is de inschrijving geopend waarbij maximaal 16 deelnemers zich kunnen inschrijven voor 10 euro. Zodra deze inschrijving vol is wordt deze gesloten en wordt er een nieuwe inschrijving geopend voor 20 euro. Iedereen is vanaf dat moment in staat om zich in te schrijven tegen het nieuwe tarief. Wanneer de inschrijflijst voor 20 euro eveneens vol zit wordt de eerste inschrijflijst geschrapt en zijn de deelnemers die zich hebben ingeschreven voor 20 euro degenen die op dat moment mogen deelnemen aan het toernooi. Uiteraard gaat er op het moment dat de inschrijflijst voor 20 euro vol zit een nieuwe inschrijflijst open voor 30 euro waardoor iedereen zich weer kan inschrijven.

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tot en met 29 augustus om 20:00 uur. De deelnemerslijst die op dat moment het hoogste inschrijfbedrag telt en bovendien bestaat uit 16 deelnemers vormt de lijst met personen die deelnemen aan het No-Score Jackpottoernooi. Alleen de deelnemers die zich uiteindelijk voegen bij de deelnemerslijst die daadwerkelijk deelnemen aan het toernooi hoeven het inschrijfgeld te betalen en dit gebeurt contant aan de wedstrijdtafel.

Voor meer informatie of inschrijven verwijzen we je graag door naar www.jackpottoernooi.nl

Naast het No-Score Jackpottoernooi dat op 30 augustus wordt georganiseerd is de organisatie ook druk bezig met andere activiteiten. Zo gaat er vanaf volgende week dinsdag 17 mei de Dinsdag Zomerranking weer van start en vindt er op 13 juni aanstaande het Open No-Score 2011 plaats waarbij alle deelnemers die zich opgeven doormiddel van een voorinschrijving gratis kunnen deelnemen aan de Dinsdagranking van 14 juni.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws