Home Nederland Hoofdnieuws Jermaine Wattimena maakt favorietenrol waar met winst finaledag OSR #32

Jermaine Wattimena maakt favorietenrol waar met winst finaledag OSR #32

Afgelopen dinsdag stonden de 16 voor de finale gekwalificeerde deelnemers klaar om een zo groot mogelijk stuk van het prijzengeld ad €650,= mee naar huis te nemen. Hiervoor moest er eerst nog wel worden gewerkt en via een dubbel KO toernooi worden afgerekend met de concurrentie. De grote favorieten voor deze avond waren natuurlijk Jermaine Wattimena en Yoeri Duijster die beiden op weg naar de finaledag al meerdere van de twaalf kwalificatiedagen wisten te winnen. Daarnaast waren ook Ruud van de Kruis en Davy van der Zande als outsiders hoog genoteerd voor de eindoverwinning.

Het werd een spannende avond want de nummers drie en vier van het tussenklassement, Oswin Streden en Peter van den Broek werden vroegtijdig uitgeschakeld terwijl de eerder genoemde Davy en Ruud niet van opgeven wilde weten en bleven vechten tot het bittere eind. Dit gold natuurlijk ook voor de overige deelnemers maar uiteindelijk bleven genoemde spelers over om de hoofdprijs te pakken. Ruud van de Kruis was de eerste die afhaakte in de titanenstrijd en eindigde op een vierde plaats terwijl Davy van der Zande deze keer genoegen moest nemen met een derde plaats. Yoeri Duijster en Jermaine Wattimena waren avond de spelers die als beste overbleven en Jermaine die de beste van de twee bleek in de finale. Hiermee kan hij zich winnaar van de 32e editie van de Oranjebar Super Ranking noemen en een mooi bedrag mee naar Huissen nemen.

Na het weekend zal vanaf volgende week dinsdag gestart worden met de kwalificaties voor de Finaledag van Oranjebar Super Ranking 33. Vanaf dinsdag 10 maart 2020 beginnen alle iedere deelnemer weer met een schone lei en kunnen zich dan via in totaal 12 kwalificatie dagen bij de beste 16 spelers proberen te spelen die, met een minimum van 4 deelnames, zich zeker weten van een plaats op de finaledag die gespeeld zal worden op 02 juni 2020.

De eerst volgende kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 33 wordt dus gespeeld op dinsdag 10 maart 2020. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.