Jermaine Wattimena winnaar finaledag 22e Oranjebar Super Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Jermaine Wattimena winnaar finaledag 22e Oranjebar Super Ranking

Jermaine Wattimena winnaar finaledag 22e Oranjebar Super Ranking

De 22e editie van de Oranjebar Super Ranking zit er weer op. Afgelopen dinsdag stonden zestien finalisten in een dubbel-KO toernooi tegenover elkaar om te bepalen wie er met welk prijzengeld naar huis zou gaan.

De finaledag werd gekenmerkt door een regen van maximum scores; zo was Davy van der Zande goed voor 11x180 en Yoeri Duijster net als Jermaine Wattimena 7x180. Ook werden er vijftien 100+ finishes genoteerd waarvan Yoeri de hoogste gooide in zijn partij tegen Peter van den Broek (160).

Ondanks dat er een dubbel-KO format werd gespeeld was er geen discussie over wie de titel opeiste. Jermaine wist al zijn vier wedstrijden op rij te winnen en geen enkele van de tegenstanders was deze avond in staat om roet in het eten te gooien. Jermaine won met 5-3 de finale tegen Davy die zich via de herkansing in de finale wist te spelen na nipt met 5-4 te hebben gewonnen van Yoeri Duijster die in de herkansing eerst nog met 2-4 afgerekend had met Levi Frauenfelder.

De eindstand van de OSR 22 ziet er als volgt uit;
Winnaar Jermaine Wattimena
Runner Up Davy van der Zande
3e plaats Yoeri Duijster
4e plaats Levi Frauenfelder
5e plaats Oswin Streden, Ruud Tuijtelaars, Peter van den Broek en Ruud Thijssen

Op dinsdag 13 juni 2017 wordt begonnen met de 1e kwalificatie dag voor de Oranjebar Super Ranking 23. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws